MINISTAR ĐORĐEVIĆ ZADOVOLJAN REZULTATIMA: Ostvarili smo odlične rezultate u borbi protiv RADA na CRNO!
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, Foto: Filip Plavčić

Reci NE radu na crno

MINISTAR ĐORĐEVIĆ ZADOVOLJAN REZULTATIMA: Ostvarili smo odlične rezultate u borbi protiv RADA na CRNO!

Ministar Đorđević preneo je svoje zadovoljstvo rezultatima navedenog projekta

Objavljeno:

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa ambasadorom Kraljevine Norveške Arneom Bjornstadom o nastavku saradnje i budućim aktivnostima u sklopu projekta ,,Jačanje kapaciteta Inspektorata za rad i podizanje svesti građana u cilju suzbijanja rada na crno“.

Bjornstad je izrazio svoje uveravanje da će se saradnja dve države unaprediti predstojećim zajedničkim aktivnostima.

Ministar Đorđević preneo je svoje zadovoljstvo rezultatima navedenog projekta i još jednom zahvalio na podršci koju Kraljevina Norveška pruža Republici Srbiji u borbi protiv sive ekonomije:

- Resor kojim rukovodim je uz podršku Kraljevine Norveške tokom prošle godine ostvario odlične rezultate u borbi protiv sive ekonomije kroz projekat Reci NE radu na crno. Kraljevina Norveska je naš partner, a ambasador Arne Bjornstad moj veliki prijatelj, i veoma sam im zahvalan na podršci koju pružaju našoj zemlji. Zahvaljujući dobrim odnosima i politici koju vodi nas predsednik Aleksandar Vučić, građani Republike Srbije, pored podrske svoje zemlje koju imaju u potpunosti, mogu da računaju i na inostrane partnere, koji su dobrodošli i pozvani da ulazu u Srbiju, a na zajedničku korist. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nastaviće da radi na poboljšanju položaja i prava radnika, i stvaranju povoljnije klime za dolazak novih investitora. Vlada RS je ovu godinu proglasila Godinom bezbednosti i zdravlja na radu, što je još jedan dokaz da je briga o našim građanima jedan od naših najvećih prioriteta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.