POČELA PROMOCIJA KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE: Objavljen spot, evo šta su planovi, a šta je urađeno za 7 godina
Pogledajte šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje, Foto: Filip Plavčić

SPOT

POČELA PROMOCIJA KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE: Objavljen spot, evo šta su planovi, a šta je urađeno za 7 godina

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak uveče započinje kampanju pod nazivom "Budućnost Srbije"

Objavljeno: 20:36h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je početak kampanje "Budućnost Srbije" na novim spotom, koji je napravljen upravo za ovu kampanju.

- Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak.

To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U kampanji "Budućnost Srbije", predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Pčinjskog okruga - navodi se u spotu.

Pogledajte šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak uveče započinje kampanju pod nazivom "Budućnost Srbije".

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.