VUČIĆ OTVORIO PROFIL NA INSTAGRAMU! Prvom fotografijom otkrio je koje će mesto u Srbiji prvo posetiti (FOTO)
Aleksandar Vučić u Predsedništvu Srbije, Foto: Instagram

NIJE ODOLEO

VUČIĆ OTVORIO PROFIL NA INSTAGRAMU! Prvom fotografijom otkrio je koje će mesto u Srbiji prvo posetiti (FOTO)

Promovisan je početak kampanje "Budućnost Srbije AV"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je promovisao početak kampanje na novom instagram nalogu "Budućnost Srbije AV".

Na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se kako predstavlja saradnicima šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak počinje kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Predsednik je promovisao početak kampanje na novom instagram nalogu "Budućnost Srbije AV". Na prvoj objavljenoj fotografiji na tom nalogu vidi se kako predsednik predstavlja saradnicima šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Vučić je najavio da planiea da obiđe više od 100 opština širom Srbije.

- Moja želja je bila, a razgovarao sam i s premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i četiri na Kosovu i Metohiji. Hoću da razgovaram sa ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti - kazao je Vučić.

Predsednik će, kako se vidi i na fotografiji, krenuti od Pčinjskog okruga, gde se završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru.

Pogledajte prvu objavu na Instagramu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.