BOŠKOV ČOVEK OSUĐIVAN JE 7 PUTA: Član RAKOVIČKOG KLANA je organizovao vešala na Terazijama
Boško Obradović na protestima!, Foto: Ana Paunković

ŠOKANTNO

BOŠKOV ČOVEK OSUĐIVAN JE 7 PUTA: Član RAKOVIČKOG KLANA je organizovao vešala na Terazijama

Kosta Latinović, koji je osuđen za neka od najtežih krivičnih dela, uključujući i otmice, organizovao je nošenje vešala na protestu koalicije Dragana Đilasa

Objavljeno: 16:51h

Kosta Latinović, pripadnik rakovičkog klana, danas član pokreta Dveri organizovao je nošenje vešala na protestu koalicije Dragana Đilasa, ekskluzivno saznaje Kurir.

Latinović, koji je osuđen za neka od najtežih krivičnih dela, ovu akciju izveo je sa članovima Dveri Slobodanom Glišićem i maloletnim N.P, koji je lično i nosio vešala.

Brzom akcijom policije mladić koji je nosio vešala, kao i mladić koji je šetao pored njega tokom subotnjeg protesta identifikovani su danas i trenutno se nalaze u policijskoj stanici PU "29.novembar" na saslušanju.

Slobodan Glišić je član pokreta Dveri i na društvenim mrežama postoje njegove zajedničke slike sa liderom tog pokreta Boškom Obradovićem tokom komunikacije sa građanima na ulici.

Kako saznaje Kurir, Latinović je osuđivan čak 7 puta, između ostalog i za otmicu, prevare, krađu i nanošenje lakih telesnih povreda.

foto: Printscreen / Kurir / Mup Srbije

On je inače dobro poznat u beogradskom podzemlju.

- Prema obaveštajnim podacima, Latinović je bio vrlo blizak prijatelj i saradnik sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom, liderom rakovičko- miljakovačkog klana i naslednikom Zorana Uskokovića Skoleta. Kada je Stojković uhapšen u "Sablji", zbog ubistva Veselina Veska Božovića i Miroslava Sekulića Sekule, ali i mnogih drugih krivičnih dela, Latinović je postao "solista" - navodi izvor našeg lista.

Sa grupom drugih ljudi, Latinović je 2004. priveden, a prema rečima nadležnih tada njima se na teret stavljalo podstrekivanje na ubistvo i druga krivična dela.

Prema saopštenju MUP iz te godine, privedeni su Slaven Jelić i Nikola Vujović koji su se dogovorili da ubiju M.Š. koga je Jelić upoznao u zatvoru u Švedskoj. Vujović je formirao ekipu za kontinuirano praćenje M.Š. u kojoj su bili Milutin Kaluđerović, Dejan Milutinović, Kosta Latinović i Zoran Bojić. Oni su tada privedeni sudiji zbog sumnje da su učestvovali u dogovorima za likvidaciju.

SLOBODAN GLIŠIĆ PRIZNAO DA JE NOSIO VEŠALA!
SLOBODAN GLIŠIĆ PRIZNAO DA JE NOSIO VEŠALA!foto: Printscreen / Facebook

Inače, ćerka Koste Latinovića Kristina Latinović bila je na listi pokreta Dveri za odbornike, a na društvenim mrežama postoji njena slika sa jedne od tribina, gde je bila učesnik zajedno sa Srđanom Nogom, poslanikom pokreta Dveri.

BONUS VIDEO:

BESAN NA SVOG ŠEFA, BAGEROM MU SPLJOŠTIO MERCEDESA! Pa vi, sledeći put, mu ne dajte povišicu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.