POLICIJA PRONAŠLA ČOVEKA KOJI JE NOSIO VEŠALA! Identifikovan je!
Poznat je njegov identitet, Foto: MUP

akcija mUP

POLICIJA PRONAŠLA ČOVEKA KOJI JE NOSIO VEŠALA! Identifikovan je!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da deo opozicije koji protestuje ne poštuje nijedan drugačiji stav i da, u nemogućnosti da odgovore na rezultate vlade, vode politiku linča

Objavljeno:

Policija je identifikovala dvojicu mladića koji su nosila improvizovana vešala na protestu u subotu u Beogradu, saznaje RTS.

Zbog velikog uznemirenja javnosti, policija je juče najavila intenzivnu potragu za licima koja nosili vešala ulicama Beograda.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da deo opozicije koji protestuje ne poštuje nijedan drugačiji stav i da, u nemogućnosti da odgovore na rezultate vlade, vode politiku linča.

"Iza nas je jako težak vikend. U subotu su se pojavila vešala na ulicama, ta nemoć prerasta u agresiju, to je politika linča. Izuzetno je teško raditi u ovakvim uslovima. Došli smo do toga da oni iznose vešala na ulice, a danas su pod punom ratnom opremom pretili sinu predsednika države Aleksandra Vučića", rekla je Brnabićeva sinoć gostujući na TV Pink.

Na društvenim mrežama u nedelju pojavile su se fotografije sa protesta u Beogradu od subote na kojima se vide vešala na stubu koji nosi jedan od učesnika protesta.

Zbog vešala na Terazijama, pretnji vešanjem sinu predsednika Republike, kao i zbog akcije ispred javnog servisa u kojoj su pojedini učesnici sa fantomkama oblepili zgradu RTS-a, stigle su broje osude u javnosti na društvenim mrežama i u medijima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.