ZAVRŠILI SMO SA VEŠALIMA U SRBIJI, NAROD JE UZNEMIREN: Stefanović tvrdi da će ODGOVORNI biti PRIVEDENI PRAVDI
Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za osobom koja je na protestu nosila vešala, Foto: Beta/Miloš Miškov

odlučan

ZAVRŠILI SMO SA VEŠALIMA U SRBIJI, NAROD JE UZNEMIREN: Stefanović tvrdi da će ODGOVORNI biti PRIVEDENI PRAVDI

To nije dozvoljeno u našoj zemlji i mi moramo da pokažemo da su građani ove zemlje većinski opredeljeni za slobodarsku ideju i da ideja vešala i vešanja neistomišljenika nikada neće biti ideja koja pobeđuje u našoj zemlji

Objavljeno:

Policija i nadležno tužilaštvo će raspisati potragu za osobom koja je na protestu u subotu uveče u Beogradu, nosila vešala, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da nije dozvoljeno nositi vešala, i "na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje".

Zbog velikog uznemirenja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo raspisaće potragu za osobom koja je na jučerašnjem protestu nosila vešala, naveo je ministar.

- To nije dozvoljeno u našoj zemlji i mi moramo da pokažemo da su građani ove zemlje većinski opredeljeni za slobodarsku ideju i da ideja vešala i vešanja neistomišljenika nikada neće biti ideja koja pobeđuje u našoj zemlji - poručio je on.

Podsetio je i da policija dosad nije intervenisala protiv "onih koji su izražavali različite stavove", ali da je poslednji događaj nešto što se ne sme dozvoliti.

BONUS VIDEO:

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U CENTRU PODGORICE: Automobil dignut u vazduh, vozač ispao kroz prozor, bore mu se za život (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.