SRBIJA DAJE PREŠEVO I MEDVEĐU, ALI DOBIJA SEVER! Procureo DOKUMENT u kome je detaljno podeljeno KOSOVO!
Kosovo i Metohija, mapa, ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

DA LI JE OVO TAČNO?

SRBIJA DAJE PREŠEVO I MEDVEĐU, ALI DOBIJA SEVER! Procureo DOKUMENT u kome je detaljno podeljeno KOSOVO!

Sve je već navodno dogovoreno, fali samo potpis

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavilo se takozvano rešenje za Kosovo i Metohiju, kao i detalji sporazuma koji bi navodno trebalo da bude potpisan u roku od šest meseci.

Prema ovom dokumentu koji se masovno širi na društvenim mrežama, Srbija i Kosovo podeliće teritoriju. Navodno, pozivaju se na izvore iz "nekih albanskih medija".

Sporazum između Kosova i Srbije, koji će, spekuliše se, najverovatnije biti potpisan u junu, a po njemu Kosovo daje Leposavić, Zubin Potok i Zvečan, a Srbija Preševo i šest sela oko Medveđe. Bujanovac bi trebalo da ima specijalan status.

TAČKE DOGOVORA:

1. Preševo do Klenike pridružuje se Kosovu 2. Granica se nalaui u blizini Bilića 3. Bujanovac dobija poseban status kao poseban distrikt 4. Mitrovica dobija poseban status kao poseban distrikt 5. Kosovu se pridružuje 6 od 8 sela iz opštine Medveđa 6. Koridor 10 biće proglašen međunarodnim "Protected Road" 7. Jezero Gazivode biće privatizobvano na 99 godina (engleska firma) i imaće specijalan status 8. Trepča se privatizuje na 99 godina i imaće poseban status 9. Srpske crkve postau nezavisne poput Hilandara 10. Zvečan, Zubin Potok i Leposavić ulaze u sastav Srbije 11. Ratne oštete između Kosova i Srbije biće oproštene 12. Srbija će priznati Kosovo pod imenom Kosovo 13. NATO snage imaće mandat od 33 godina 14. Baza u blizini Bujanovca postaje deo Kosova 15. Bondstil postaje vojna baza NATO 16. Ugovor o prijateljstvu Kosova i Srbije biće potpisan u Vašingtonu u roku od 6. meseci.

Ovaj "sporazum" došao je i do lidera LSV Nenada Čanka koji je na svom tviter profilu napisao sledeće:

"Prvi put vidim nešto ovakvo. Ne deluje mi realno".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.