ZAMISLITE DA ON KOJI IMA IQ 0 DOĐE U SKUPŠTINU: Krle nisko udario po Živkoviću, Zoran ga UĆUTKAO ZA SVA VREMENA
Krstić se obrušio na Zorana Živkovića putem društvenih mreža, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

sukobili se

ZAMISLITE DA ON KOJI IMA IQ 0 DOĐE U SKUPŠTINU: Krle nisko udario po Živkoviću, Zoran ga UĆUTKAO ZA SVA VREMENA

Krstić se obrušio na Zorana Živkovića putem društvenih mreža

Objavljeno:

Opšta frka nastala je u javnosti juče, nakon poziva jednog od osnivača Saveza za Srbiju Dragana Đilasa opoziciji, da ne učestvuju na Posebnoj sednici Skupštine Srbije, na kojoj će se obratiti predsednik Slovenije Borut Pahor.

Na Đilasov "predlog" oglasio se lider Nove stranke Zoran Živković, koji nije podržao ideju i rekao da se u Skupštini obraća predsednik jedne od država EU, te da "to nije dan za one koji pred Vučićem lako kleknu", ali se ipak nije pojavio na posebnoj sednici.

Đilasov predlog juče je podržala većina opozicionih poslanika, pa su izvan skupštinskih klupa bili poslanici Dveri, DSS, Pokreta centra, Narodne stranke, DJB, DS, SDS i Nove stranke.

Izlazak opozicije iz parlamenta prokomentarisao je i analitičar Nebojša Krstić. On je putem društvene mreže Tviter najpre napisao da, "Živković pored Čedomira Jovanovića, jedini u opoziciji ima okvirne koordinate o tome šta politika znači i čemu služi", a da su ostali pripadnici opozicije "napaljeni amateri i histerične neznalice".

Ubrzo se na Krstićevu izjavu oglaiso i Živković i kratko mu poručio: "Kuš".

Krstić, marketinški stručnjak i bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije Tadića, nije se zaustavio na ovim rečima, te je nastavio da provocira Živkovića. Iako se potrudio da lidera Nove stranke prikaže kao jedinog koji je postupio razumno i odbio Đilasov predlog o bojkotu, nije se otrgao prozivki.

Nastavio je u istom duhu, te ironično Živkovića nazvao najpametnijim opozicionarom.

Kakva je Vaš stav o ovoj temi? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Damir Okanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.