NOVO IŽIVLJAVANJE ALBANACA NAD SRBIMA! Kosovska policija ZAPLENILA paketiće za decu, jer je ROBA iz SRBIJE
Kosovska policija, Ilustracija, Foto: Profimedia

LUDILU NEMA KRAJA

NOVO IŽIVLJAVANJE ALBANACA NAD SRBIMA! Kosovska policija ZAPLENILA paketiće za decu, jer je ROBA iz SRBIJE

Ovo je strašno...

Objavljeno:

Kosovska policija večeras je u južnom delu Kosovske Mitrovice zaplenila 140 svetosavskih paketića namenjenih osnovcima u Goraždevcu i Osojanu, sa obrazloženjem da sadrže "nelegalne" proizvode iz centralne Srbije, saopštila je kancelarija za Kosovo i Metohiju.

- Iako je deo paketića pre nekoliko dana legalno unet na Kosovo i Metohiju preko administrativnog prelaza Jarinje, a deo su napravili osnovci sa severa pokrajine za svoje vršnjake u metohijskim enklavama, kosovska policija je na potpuno besprizoran i nasilnički način sprečila da naša deca u Metohiji budu obradovana povodom praznika Svetog Save - ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, Prištini nije dovoljno to što je u činu samovolje i pravnog nasilja uvela blokadu na uvoz proizvoda iz centralne Srbije, već je sada nelegalnim proglasila i samo posedovanje bilo čega što je proizvedeno u centralnoj Srbiji, čime su srpske grisine i smoki stavljeni u istu ravan sa narkoticima i oružjem.

Vozaču, koji je paketiće vozio za Goraždevac i Osojane, napisana je prekršajna prijava, i on je zajedno sa autobusom sproveden u Prištinu, navodi se u saopštenju.

- Deo paketića je pocepan i uništen u činu bestijalnog iživljavanja i samovolje predstavnika privremenih prištinskih vlasti, i sledeći korak Prištine je valjda hapšenje Deda Mraza i Božić Bate - kaže se u saopštenju i dodaje da "ovaj piratski i banditski napad na kekse i čokolade pokazuje svu podlost i bezdušnost onih koji se predstavljaju kao albanski politički lideri na Kosovu i Metohiji".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.