CVEĆE ZA IRENU VUJOVIĆ! Nikola Nikodijević podržao funkcionerku naprednjaka i rekao STOP NASILJU NAD ŽENAMA (FOTO)
Nikola Nikodijevi i Irena Vujović, Foto: Promo

JAVNA PODRŠKA

CVEĆE ZA IRENU VUJOVIĆ! Nikola Nikodijević podržao funkcionerku naprednjaka i rekao STOP NASILJU NAD ŽENAMA (FOTO)

Stati na put besčašću i suprotstavimo se verbalnom i svakom drugom nasilju na ženama

Objavljeno: 16:26h

Predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević posetio je danas predsednicu Gradske opštine Savski Venac, Irenu Vujović i osudio najbrutalnije napade i uvrede upućene jedinoj ženi predsednici opštine u Beogradu.

„Jedina krivica Irene Vujović je njena ubedljiva pobeda u opštini za koju opozicija smatra da je njihovo uporište i to što oni ne mogu da ospore njene izvanredne i vidljive rezultate rada na Savskom Vencu“, rekao je Nikodijević.

On je istakao da serija napada na istaknute žene našeg javnog i političkog života, koje su krive samo zato što drugačije misle, poprima epidemijske razmere vulgarnosti i besramnog izražavanja političkih lidera Saveza za promene i njihovih simpatizera.

„Dužni smo da kao društvo i država u 21. veku stanemo na put ovom besčašću i suprotstavimo se verbalnom i svakom drugom nasilju na ženama.

Verujem da takav neprihvatljiv i uvredljiv rečnik nikada neće dobiti podršku građana Beograda i Srbije.

Mi ćemo nastaviti da se odlučno borimo za bolju, moderniju i pristojnu Srbiju koja će biti primer napretka i prosperiteta za sve zemlje Regiona“, naglasio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.