KLASIČNI DENI DE VITO: Mišu Vacića urnišu zbog video snimka iz teretane! (VIDEO)
Miša kao Deni de Vito, Foto: Printscreen / Instagram

NIJE REALAN

KLASIČNI DENI DE VITO: Mišu Vacića urnišu zbog video snimka iz teretane! (VIDEO)

Vacić opet traži pažnju

Objavljeno:

Miša Vacić, deklarisani nacionalista, često je tema javnosti, koja njegove postupke u najmanju ruku smatra suludim. Zbog svojih objava na društvenim mrežama kontroverzni predsednik Srpske desnice često skreće pažnju na sebe.

Vacić je ovog puta objavio video snimak iz teretane. Iz priloženog bi se reklo da se Vacić maksimalno posvetio treningu.

Pogledajte video:

Građani se u komentarima nisu suzdržavali, te su šale na Vacićev račun ređale jedna za drugom.

"Meni je ovde nekako više Miša Prasić. Evo ne znam...", "Đuka mu dao recept da smrša", "Vežba za usisivač", samo su neki od komentara na Vacićevu objavu.

Podsetimo, Miša Vacić našao se u žiži javnosti kada je postavljen za savetnika u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, a onda dobio otkaz posle nekoliko meseci.

U prostorije Kancelarije za KiM dovodio je britanskog desničara Džima Dosona, koji je osuđivan zbog kršenja mira i posedovanja oružja i kome je zabranjivan ulazak u pojedine evropske zemlje.

Kako i zašto se Vacić našao na obležavanju Dana OŠ "Jelena Ćetković" u Beogradu, gde se slikao sa đacima i direktorkom te škole, ostaće misterija.

Tvrdio je i da ćemobilisati tuđu decu ako dođe do nemira na severu Kosova.

A našao se i uulozi heroja kada je spasio jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako je tada rekao u razgovoru za naš portal, izvršio je "građansko hapšenje."

BONUS VIDEO: PAŠI JE VUČIĆ DAO IME, VUČE GENE SA KOSOVA, A DEDA MU JE ŠAMPION: Upoznali smo porodicu Putinovog ljubimca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.