ŠEŠELJ MLAĐI SMIRUJE TENZIJE U KERČKOM MOREUZU! Ovako sin lidera radikala PRIČA RUSKI u Savetu Evrope (VIDEO)
Šešeljev sin je istakao da Putin štiti teritoriju Rusije uključujući Krim i Sevastopolj., Foto: Printscreen / Youtube

HIT

ŠEŠELJ MLAĐI SMIRUJE TENZIJE U KERČKOM MOREUZU! Ovako sin lidera radikala PRIČA RUSKI u Savetu Evrope (VIDEO)

Posle "engleskog" Dubravke Filipovski koji nije dobro ocenjen u javnosti, zanimljivo je čuti kako se Aleksandar Šešelj govori ruski jezik

Objavljeno:

Poslanik Aleksandar Šešelj, sin Vojislava Šešelja, lidera SRS, govorio je u Savetu Evrope. On se odlučio da priča na ruskom jeziku.

Šešeljev sin je istakao da Putin štiti teritoriju Rusije uključujući Krim i Sevastopolj.

Posle "engleskog" Dubravke Filipovski koji nije dobro ocenjen u javnosti, zanimljivo je čuti kako Aleksandar Šešelj govori ruski jezik. Poslanica Srpske napredne stranke Dubravka Filipovski održala je u Savetu Evrope govor o slobodi medija koji će ostati upamćen, između ostalog, i zbog lošeg, "tarzanskog", engleskog.

"Referendum na Krimu je bio praznik demokratije o čemu Evropa može samo da sanja", rekao je Aleksandar Šešelj. On je istakao i da "predsednik Putin ima najveći legitimitet u Evropi".

Šešelj je apelovao je danas na Savet Evrope da pozove na smirivanje situacije izmedju Rusije i Ukrajine po pitanju Krima i ocenio da su to poluostrvo i luka Sevastopolj delovi Rusije, što treba da bude jasno svima.

"Svaka zemlja ima pravo da zaštiti svoje teritorijalne vode i da reaguje na ugrožavanje svoje teritorije. Provokacija u Kerčkom prolazu je samo deo predizborne kampanje za predsednika Ukrajine. To je jedan pogranični incident. I zbog toga je uvedeno ratno stanje u Ukrajini. A ratno stanje nije uvedeno kada je počeo ustanak u Donbasu. To pokazuje da je ovo kampanja. I ova rezolucija, koju ćete danas doneti, deo je te kampanje", rekao je Šešelj četvrtog dana zasedanja Parlamentarne Skupštine Saveta Evrope.

BONUS VIDEO:

EVAKUACIJA JASENOVIKA, BULATOVIĆ: Sve službe angažovane na evakuacija stanovništva

(Espreso.co.rs / Nedeljnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.