AMERIČKI AMBASADOR ZBRISAO POSLE SASTANKA, HARADINAJ ZANEMEO, A VESELJI... Da li ovo ZNAČI KRAJ za TAKSE?
Kosnet dolazi na sastanak..., Foto: Printscreen

gotovo sastanak u prištini

AMERIČKI AMBASADOR ZBRISAO POSLE SASTANKA, HARADINAJ ZANEMEO, A VESELJI... Da li ovo ZNAČI KRAJ za TAKSE?

Veselji nije želeo da komentariše da li to znači da će Priština ukinuti takse Beogradu, a američki ambasador Kosnet nije želeo da daje bilo kakvu izjavu medijima

Objavljeno: 15:29h

Nakon završenog sastanka u Prištini američkog ambasadora Filipa Kosneta sa Haradinajem i Veseljijem, nijedna strana nije želela da direktno odgovori o čemu je bilo reči iza zatvorenih vrata i da li će Priština morati da ukine takse Srbije, kao što je to Vašington tražio od institucija tzv. Kosova.

Formalni organizator sastanka Kadri Veselji, predsednik Skupštine tzv. Kosova, preko društvenih mreža je obavestio javnost da je na sastanku "potvrđeno strateško partnerstvo između SAD i Kosova", kao i da će "kosovske institucije sve raditi u koordinaciji sa Amerikancima".

Veselji nije želeo da komentariše da li to znači da će Priština ukinuti takse Beogradu, a američki ambasador Kosnet nije želeo da daje bilo kakvu izjavu medijima.

BONUS VIDEO:

KURIR NA LICU MESTA, NEPOKRETNA NIŠLIJKA JUTROS STRADALA U STRAŠNOM POŽARU: Sin u teškom stanju, vatra gutala stan u naselju Palilula NOĆAS GORELO I U NIŠKOM HOSTELU (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Gazetaexpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.