TI SI PSIHOPATA I ŠLJAM! Sergej je nazvao Vučića Hitlerom, a onda su mu Milenko, Biljana i Miloš zapušili usta
Opasno su zaratili, Foto: Stefan Kojić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

BESNI RAT

TI SI PSIHOPATA I ŠLJAM! Sergej je nazvao Vučića Hitlerom, a onda su mu Milenko, Biljana i Miloš zapušili usta

Izgovorene su teške reči...

Objavljeno:

Srpski glumac i navodno kandidat za lidera PSG Sergej Trifunović nazvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića Adolfom Hitlerom, a u raspravu s njim uključili su se potpredsednici naprednjaka Milenko Jovanov i Miloš Vučević, kao i državna sekretarka u MUP-u Biljana Popović Ivković!

- Hahahahaha genijalno. Predsednik Adolf Hitler, održaće u Davosu predavanje na temu:”Trpeljivost prema manjinama.” - napisao je Sergej Trifunović na svom Tviter profilu i pokrenuo pravi rat na ovoj društvenoj mreži.

"Hitlerov rat je prouzrokovao smrt više od 70 miliona ljudi, koji su ubijani na najsvirepiji način. Psihopatski um predsednika svoje drzave upoređuje sa Hitlerom. Psihopata želi na čelo Pokreta SLOBODNIH građana. Psihopata je psihopata", odgovorila je Sergeju Biljana Popović Ivković.

Zatim se u raspravu uključio potpredsednik naprednjaka i gradonačelnik Novog sada Miloš Vučević.

"Predsednik Vučić u Davosu govori o medijskim slobodama. A kamo sreće da se mediji oslobode od šljama kakav je dotični glumac, ili političar u pokušaju, ili u kojoj je trenutno ulozi to ni on sam ne zna. Sergeje Trifunoviću, ne zagađujte više javni prostor. Na izbore, ako smete", napisao je on.

I potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov nije želeo da ćuti na ovo vređanje predsednika Republike, pa je Trifunoviću napisao:

"Ko ne vidi da je ovo baljezganje deo mozaika nasilja, vređanja, psovanja, pretnji, uvreda i zastrašivanja, koji uporno i svakodnevno slaže Đilasova, Jeremićeva i Obradovićeva ekipa, taj ništa ne vidi".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.