HRVATSKOM MINISTRU MONTIRAJU SEKS AFERU U SRBIJI! Osvanule slike sa PROSTITUTKAMA I KOKAINOM!
Otkriveno je da Tomislav Tulašić ipak nije deo šokantne afere koja ga je mogla uništiti!, Foto: Beta/ Lana Silvar

ŠOKANTNO!

HRVATSKOM MINISTRU MONTIRAJU SEKS AFERU U SRBIJI! Osvanule slike sa PROSTITUTKAMA I KOKAINOM!

Ispostavilo se da je objekat sa slike zapravo apartman u Zemunu!

Objavljeno:

Današnji broj hrvatskog Nacionala, kako je i najavljeno, donosi tekst o tome kako je paraobaveštajno podzemlje montažama s prostitutkama i kokainom želelo uništiti Tomislava Tolušića.

"Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića. Akciju je raskrinkala SOA", stoji na naslovnici.

"Nacional objavljuje sporne fotografije kojima se htelo politički uništiti potpredsednika vlade i ministra poljoprivrede i izazvati potres u vladi te otkriva zašto SOA tvrdi da su falsifikat i šta o svemu kaže Tolušić", piše na naslovnici.

Nacional je sporne fotografije, kako pišu, dobio od anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodni Tolušić koji sedi u fotelji. Na njemu sedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobilni, a navodni Tolušić se sprema ušmrkati kokain. U pozadini se vidi veliko ogledalo. Na drugoj fotografiji se vidi hidromasažna kada.

Navodne fotografije su prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više kadrova pa je prvo pitanje koje se postavlja o trećoj osobi koja je trebala uslikati ovo dvoje.

SOA otkrila da se radi o sofisticiranoj montaži!

Do fotografija je u međuvremenu došla i SOA koja je ustanovila da je reč o montaži. Doduše, o vrlo kvalitetnoj i sofisticiranoj montaži, ali ipak samo montaži. Analizom fotografija agenti su, piše Nacional, otkrili da je objekat sa slike apartman u Srbiji. Reč je o apartmanima u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com.

BONUS VIDEO:

Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.