USTAŠE UPUTILE VUČIĆU BEZUMNE PRETNJE! Mali bedni crve, ne gubi vreme... JEZIVE REČI IZ PRETEĆEG PISMA
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na adresu je stiglo pismo koje potpisuju "mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi", Foto: Beta/Miloš Miškov, Printscreen

saopštenje

USTAŠE UPUTILE VUČIĆU BEZUMNE PRETNJE! Mali bedni crve, ne gubi vreme... JEZIVE REČI IZ PRETEĆEG PISMA

Pismo upućeno predsedniku Vam prenosimo u celosti

Objavljeno:

Moraš sad da se nažuljaš u balkanskom blatu jer biti niži evropski sused predsednice Kolinde nije nimalo lako, stoji, između ostalog, u ovom pretećem tekstu.

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na adresu je stiglo pismo koje potpisuju "mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi", koji su ovom prilikom izneli jeftine pretnje i notorne neistine misleći da mogu nekog da zastraše i sve to na polupismeni način, uličarskim rečnikom.

Pismo upućeno predsedniku Vam prenosimo u celosti uz delimičnu ispravku i prethodno izvinjenje zbog loših rečeničnih kontrukcija neizmenjenih radi zadržavanja autentičnosti.

"Veoma teško ćeš se predsedniče Srbije smejati izveštaju Tv HRT o protestima u Beogradu protiv tebe jer i prema oceni francuskog AFP narastaju na nekoliko desetina hiljada protestanata. Pre će biti da je tvoj osmeh samo za novinare, a izvan toga hvataćeš se samo za glavu, počećeš da gubiš kompas koji iovako nemaš.

Građani sopstvene države polako ti pripremaju posle žutog i crveni karton, koji pre ili kasnije sledi i od Brisela i od Vašingtona. Kad se još malo potrošiš, naročito ako to i sam ubrzaš sopstvenim glupostima. Protestanti veoma lepo u mikrofon HRT- a kažu šta misle o tvojoj vladavini.

Krajnje nezrelo iznosiš opaske da si nedodirljiv. To je bila i Miloševićeva računica i poznato je kako je prošao i car postao go. Umesto što si "siguran" da možeš da se održavaš elementima apsolutizma i poludiktarure bolje da si odmakao i napredovao od genocidne ratne prošlosti i ispunio preduslove za dolazak predsednice Kolinde. To sada zbog tvog izostajućeg efekta rešavanja spornih pitanja nije moguće. Moraš sad da se nažuljaš u balkanskom blatu jer biti niži evropski sused predsednice Kolinde nije nimalo lako. To mora da se zasluži. Da li zaista zamišljaš da sa ikakvom retorikom možeš poentirati sa Hrvatskom, EU i NATO.

Mali bedni crve, ne gubi vreme. Stavi naočare bolje dioptrije, prebroj protestante, nemoj da budeš tako siguran da će Vojvodina sledećih 100 godina biti u Srbiji, jer je 1918. godine nerealno pripojena sa 30 posto srpske manjine.

Nemoj misliti da će korpus tvog glasačkog tela u znatnoj meri glasati za tebe zbog posla u državnom sektoru, to ti ne može dugo potrajati. Ako i padneš biće to jer su ti portparoli takvi imbecili i zato što te sličnim lepim saopštenjima za javnost brane.

Nemoć tvoje vladavine je u vidljivoj evro sporosti koju ti na određeni način i Brisel saopštava. Nešto nismo sigurni da će još dugo Angela Merkel i Manuel Makron hteti da te prime u posetu. Opada podrška tvojih Srba unutar Vojvodine prema našim informacijama. Masovno su protiv svega srpskog, vole Kolindu, Hrvatsku i prelaze u katoličanstvo. Taj trend će se nastaviti novim akcijama, a kapetan Dragan Vasiljković neće lako videti belog dana. Za dom spremni.

Mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi (kao i predsednika Obame, Hilari i Bila Klintona), stoji u potpisu ovog teksta.

Pismo Vučiću
Pismo Vučiću foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.