ZBOG PUTINOVE POSETE SRBIJI SARAJEVO UDARILO NA VUČIĆA! Smeta im pomoć  Rusije
ZBOG PUTINOVE POSETE SRBIJI SARAJEVO UDARILO NA VUČIĆA!, Foto: Printskrin/RTS1

dokle više?

ZBOG PUTINOVE POSETE SRBIJI SARAJEVO UDARILO NA VUČIĆA! Smeta im pomoć Rusije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnje posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina rekao je da narod Srbije nikad neće zaboraviti šta je Putin uradio 2015. godine

Objavljeno:

Izjava predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u vezi s genocidom u Srebrenici i vetom koji je stavila Rusija na Rezoluciju o Srebrenici za svaku je osudu i sramna je, poručio je član Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović.

On je novinarima kazao da je civilizacijski osuditi genocid i odati poštovanje žrtvama genocida.

- Anticivilizacijski je sprečavati da se usvoji rezolucija kojom se osuđuje genocid - istakao je Džaferović i dodao da je odlazak predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika na doček ruskog predsednika u Srbiju njegov lični čin te da njegovi postupci nisu stavovi BiH.

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnje posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina rekao je da narod Srbije nikad neće zaboraviti šta je Putin uradio 2015. godine, kada je Rusija stavila veto na Rezoluciju o Srebrenici, prema kojoj su Srbi trebalo da budu proglašeni za genocidni narod. Tada je, naveo je, Putin zaštitio istinu i pravdu.

A to je upravo ono što Bošnjake najviše boli i zbog čega su besni. Pravda. Da, ali i za srpske žrtve. I prava istina o "takozvanom" genocidu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.