KO SI TI, ČE GEVARA, PA DA PRIČAŠ U IME NARODA Brat Sergeja Trifunovića popio žešću prozivku zbog stava o opoziciji
Branislav Trifunović, Foto: Stefan Jokić

burno

KO SI TI, ČE GEVARA, PA DA PRIČAŠ U IME NARODA Brat Sergeja Trifunovića popio žešću prozivku zbog stava o opoziciji

Ni Trifunović im nije ostao dužan

Objavljeno:

Branislav Trifunović, jedan je od glavnih govornika na protestima protiv akteulne vlasti i jedan od organizatora istog, u interjuu za NIN komentarišući okupljanje građana u Beogradu, ali i drugim gradovima širom Srbije, između ostalog rekao je da bi "demonstranti izviždali predstavnika bilo koje opozicione stranke zbog eventualnog govora na protestu".

"Najveći broj šetača nema veze sa strankama, ne žele da krenu za njima traže od njih da se definišu i rade nešto korisno", rekao je on i dodao da "u ovom trenutku opozicija ne može da bude ni na protestu jer još nisu ništa ponudili".

On je još rekao da nikada ne bi stajao na kamionu da je neko od opozicionih lidera pored njega kao i da opozicija treba da se dozove pameti i da radi.

Ove Trifunovićeve reči naišle su na burnu reakciju javnosti, a među onima koji su mu zamerili na izgovorenim rečima je i Sanda Rašković Ivić potpredsednica Narodne stranke.

Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da "ceni posao i napor koji Trifunović ulaže na protestima, ali da joj kao nekom kome je demokratija na srcu, nije jasno kako Trifunović u ime naroda ne da opoziciji da na šetnjama kaže par reči, a od diktatorskog režima traži medijski prostor za opoziciju".

Trifunović nije ostao dužan, te joj je uzvratio rečima:

"Draga Sanda, samo tražimo konkretnu ponudu..nikom ništa ne zabranjujem niti to mogu..i jedva čekam da nešto ponudite svima nama. Kao što znate, puno puta smo prevareni..ništa više".

Ni Vladimir Gajić, predsednik advokatske komore Beograda nije ostao nem na Trifunovićeve opaske o angažmanu opozicije.

Naime, on je na društvenoj mreži Tviter napisao: "Pa ovo je stvarno dilentatizam prvog reda ! Ko bi bio izviždan? Ajde da vidimo to? Na primer? Đilas? Jeremić? Lutovac? Boško? U kojoj ste Vi ulozi? Čegevara? Jel ovo tvrdnja iz nehata ili...? Trifunović opozicioni političar bio bi izviždan na protestu".

Bilo je i onih koji su ovakav vid komunikacije i jednih i drugih okarakterisali kao neprimeran, te im preporučili da putem telefona rasprave šta imaju, a ne na društevnim mrežama.

Kakav je Vaš stav na ovu temu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO: Počasna paljba u čast dolaska Vladimira Putina u Srbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.