KAKO MOŽE BARBARA, A NE MOŽEMO MI? Novinari s juga Srbije pobunili se što je prednost dobila "zvezda" iz Beograda
Pitanje je postavila Barbara Životić, Foto: Printscreen

BURNO POSLE konferencijE

KAKO MOŽE BARBARA, A NE MOŽEMO MI? Novinari s juga Srbije pobunili se što je prednost dobila "zvezda" iz Beograda

Pitanja je postavljala, između ostalih, i Barbara Životić, što nije naišlo na odobravanje kolega iz Leskovca

Objavljeno:

Konferencija za novinare prikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Leskovcu, unela je prilično neprijatnu atmosferu između novinara. Naime, lokalni novinari su, kako tvrde leskovački novinari, uvek teže dolazili do mikrofona na pres konferencijama, pa je ova praksa izgleda ponovljena i prilikom Vučićeve posete Leskovcu.

Predsednik Srbije odgovarao je na pitanja novinara, i iako je najpre rekao da bi pitanja trebalo da postave lokalni novinari, nekako je mikrofon došao u ruke novinara Pinka, pa onda Barbare Životić sa Studija B.

Vučić je rekao da će opet uskoro na jug Srbije, pokušavajući da objasni novinarima da će uskoro opet imati priliku da ga pitaju, a onda je pitanja postavila Barbara Životić. Ona je pitala dva pitanja, i to "Vuk Jeremić ima saznanja da vas je premijerka Ana Brnabić obavestila da želi da napusti tu funkciju. Ona je to demantovala, ali me zanima da li ste razgovarali sa njom na tu temu", i "Znate da je Boško Obradović poslao otvoreno pismo Vladimiru Putinu. Kako ste vi reagovali na njegove reči, a kako su njegove pristalice".

Kada je predsednik odgovorio na ova pitanja, konferencija je završena i više niko od lokalnih novinara nije mogao da postavi pitanje. E, onda su usledili komentari.

- Vi imate svakodnevno priliku da ga pitate, u Beogradu, sramota, stvarno sramota. Gde je Barbara? Mogla si da pitaš i u Beogradu, ovo je jedina prilika da ga mi nešto pitamo - govorili su nezadovoljni novinari, a onda se uključio i novinar Pinka, koji je rekao da kao što su oni došli u Leskovac, tako i oni mogu da dođu u Beograd.

Bonus video:

Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.