UBICE OLIVERA IVANOVIĆA KRIJU SE U ZAPADNOJ EVROPI? Ministar Stefanović otkrio NOVA SAZNANJA
Stefanović o ubistvu Ivanovića, Foto: Marina Lopičić

godišnjica ubistva

UBICE OLIVERA IVANOVIĆA KRIJU SE U ZAPADNOJ EVROPI? Ministar Stefanović otkrio NOVA SAZNANJA

On je kazao da Srbija mora sačekati da se dođe do dokaza, odnosno da ono do čega su došli srpski organi bude potkrepljeno 

Objavljeno: 16.01.2019. 10:29h
  • 5

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da u vezi sa ubistvom lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića srpski organi imaju određene indicije o kretanju odredjenih lica, njihovom pojavljivanju na teritoriji Kosova i Metohije i kasnije odlasku u jednu od zemalja Zapadne Evrope.

- Mi sada preko te zemlje Zapadne Evrope, preko njihovih službi, pokušavamo da dodjemo do potvrde naših saznanja - kazao je Stefanović za televiziju Prva.

On je kazao da Srbija mora sačekati da se dodje do dokaza, odnosno da ono do čega su došli srpski organi bude potkrepljeno. Ministar je rekao da se u ovom trenutku ne bi usudio da kaže da zna šta je motiv ubistva, već da samo može reći da ima neke sumnje.

Stefanović je kazao da srpski organi nisu dobili snimke sa kamera ispred prostorija GI SDP u Kosovskoj Mitrovici, kao i da je odmah po ubistvu Olivera Ivanovića odbijen njihov zahtev da zajedno sa prištinskim organima učestvuju u istrazi.

 

Stefanović je pozvao da se ljudi uzdrže od uvreda Milene Popović Ivanović, rekavši da mu je žao zbog toga šta joj se sve dešava.

- Pozivam i ljude iz SNS da se uzdrže od svake uvrede prema liderima Saveza za Srbiju, da mi budemo ti koji će se razlikovati. Nećemo da budemo ti koji raspiruju bilo kakave uvrede. Ponašanje prema udovici Olivera Ivanovića bilo je sramno - rekao je Stefanović.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Bonus video:

Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media