ŠOKANTNO! SPORAZUM U BRISELU VODI FORMIRANJU VELIKE ALBANIJE: Edi Rama poslao ZASTRAŠUJUĆE PORUKE SRBIMA!
Preti pa razbija: Edi Rama, Foto: AP

može li neko da ga zauzda?

ŠOKANTNO! SPORAZUM U BRISELU VODI FORMIRANJU VELIKE ALBANIJE: Edi Rama poslao ZASTRAŠUJUĆE PORUKE SRBIMA!

Kosovo nije oslobodio Iljir Meta, već oni koji danas imaju prava i zadatke, SAD i EU, da podstaknu dve strane na konačni sporazum i da se na osnovu njega ujedini Albanija sa Kosovom

Objavljeno:

Albanija ohrabruje postizanje finalnog sporazuma Beograda i Prištine, jer će on omogućiti ujedinjenje Albanije sa Kosovom, izjavio je albanski premijer, Edi Rama.

Rama je u emisiji "Slobodna zona" prištinske TV govorio o konačnom sporazumu i tom prilikom, kako prenosi Zeri onlajn, rekao da Tirana ohrabruje njegovo postizanje, što podržavaju SAD i Evropska unija, a koji će omogućiti ujedinjenje Albanije I Kosova.

"Moj stav je da je konačni sporazum između Srbije i Kosova koji će rezultirati priznavanjem Kosova i konačnog odvajanja od istorije sa Srbijom, priznat i garantovan od Sjedinjenih Država i Evropske unije, sporazum koji ždelimo", rekao je Rama.

Mi, kazao je Rama, nismo tu da bismo delili lekcije ni SAD, niti Nemačkoj, mi nismo tu da, kako je rekao, "dižžemo nos" i govorimo Kosovu ššta treba da radi".

"Mi smo tu da bismo podržžali sporazum i ja sam tu da bih snažžno podržžao sporazum koji podržžavaju oni koji su udahnuli Kosovu slobodu i demokratiju. Kosovo nije oslobodio (predsednk Albanije) Iljir Meta, već oni koji danas imaju prava i zadatke, SAD i EU, da podstaknu dve strane na konačni sporazum i da se na osnovu njega ujedini Albanija sa Kosovom", rekao je albanski premijer i upitao: "Da li to shvatate ili ne? S kim ja ovde govorim, s kim?".

BONUS VIDEO:

NEZAPAMĆENA MEĆAVA U UŽIČKOM KRAJU! Sneg zavejao put, čuje se i gmrljavina! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.