Kakve veze imaju dinosaurusi s migrantima? Odgovoriće vam predsednik Srbije!
Foto: Beta

Kako Toma kaže

Kakve veze imaju dinosaurusi s migrantima? Odgovoriće vam predsednik Srbije!

Tomislav Nikolić smatra da su migranti i izbeglice s Bliskog istoka u zemlje Zapadne Evrope krenuli jer ih je povukla želja da budu uz svoje opljačkano blago, fosile i dinosauruse
Objavljeno: 10:19h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ima svoje viđenje svih bitnih stvari u našoj zemlji. Tako je i u slučaju migrantske krize. Evo šta predsednik Srbije misli o celom problemu. - Zašto bismo mi zbog toga morali da trpimo posledice, kad njih 90 odsto traži samo četiri zemlje u Evropi?! I te zemlje u svojim muzejima imaju i dinosauruse i mamute. To nije bilo iskopano s teritorije njihove zemlje, kao što smo mi našli dinosaurusa u Kostolcu. Ne, oni su sve to opljačkali, sviđalo im se, ubijali su zbog toga. I narod je krenuo za svojim bogatstvom - smatra Nikolić.

Predsednik države dodaje da bi bilo bolje da ljudima u Siriji, Avganistanu, Pakistanu grade fabrike, i oni bi svi ostali u svojoj zemlji da lepo žive. - Ovako će naći načina da se nasele po Evropi. Srbija im nije želja, jer ako bi ostali u Srbiji ne bi ispunili cilj zbog koga su i pošli - rekao je Nikolić. - Mi taj problem ne možemo da rešimo, imaćemo velike probleme, ali ćemo se truditi da uslovi kod nas ne budu nečovečni. Čuo sam da ti ljudi kada se probiju preko planine između Bugarske i Srbije kažu: 'Samo nas ne vraćajte u Bugarsku!' Ko zna šta se tamo dešava s njima, u toj demokratskoj zemlji, članici EU, kad oni tako reaguju - zaključio je Nikolić u intervjuu za Sputnjik. (Espreso.co.rs / Izvor: Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.