IZDAJICA TAČI VEĆ ZNA ŠTA ĆE DATI SRBIJI, ON IMA MRAČNE TAJNE: Pregovarački tim OPTUŽIO predsednika za IZDAJU!
Optužili ga da ih ignoriše: Hašim Tači, Foto: Beta

albanska posla

IZDAJICA TAČI VEĆ ZNA ŠTA ĆE DATI SRBIJI, ON IMA MRAČNE TAJNE: Pregovarački tim OPTUŽIO predsednika za IZDAJU!

Članovi tima su tražili da im se dokumenta dostave do 11. januara, ali Tači im u tom roku nije dostavio apsolutno ništa, objasnio je Ljimaj

Objavljeno:

Prištinski mediji javljaju da hašim Tači skriva od javnosti sadržaj svojih sastanaka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Oni ističu kako Tačijev kabinet još nije dostavio pregovaračkom timu dokumenta vezana za predstojeći dijalog sa Srbijom.

Prvi čovek pregovaračkog tima Fatmir Ljimaj izjavio je za Zeri da je tražio od Tačija da mu dokumenta dostavi što pre, jer je već prekoračio dedlajn koji je utvrdio pregovarački tim.

Članovi tima su tražili da im se dokumenta dostave do 11. januara, ali Tači im u tom roku nije dostavio apsolutno ništa, objasnio je Ljimaj.

Za to vreme Tači se nije oglašavao tim povodom, niti je spominjao kašnjenje dokumenata.

Ovakav stav, pišu prištinski mediji, samo je potvrdio mišljenje opozicije da je ceo tim, na čelu sa Ljimajem i Ahmetijem, samo kulisa za predsednika Tačija i da neće imati nikakvog uticaja na buduće pregovore. Po njima, pregovore će voditi i dovršiti Tači, a ostatak tima će biti samo posmatrači u Briselu.

BONUS VIDEO:

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE U BLOKU 62 (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kosovaonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.