LEVICA SRBIJE SUROVA U ZAHTEVIMA: Traže ostavku Dragana Azdejkovića, direktora Toplana Kruševac
Dragan Azdejković, direktor Toplana Kruševac, Foto: Printscreen/Youtube

prkipelo im

LEVICA SRBIJE SUROVA U ZAHTEVIMA: Traže ostavku Dragana Azdejkovića, direktora Toplana Kruševac

Ko će snositi odgovornost za ovakvo stanje, pita se Levica Srbije

Objavljeno: 10:24h

Levica Srbije izdala je saopštenje u kome navode retrospektivu rada gradske Toplane Kruševac u slikama, od 2014. godine do danas, 2019. godine, i mandata direktora Dragana Azdejkovića.

Navodi se da Azdejkovićevu ostavku zahtevaju odmah, kao i odgovornost svih aktera koji su doveli do, kako stoji u saopštenju. katastrofalnog stanja što se tiče rada gradske toplane i grejanja jedinica koje su priključene na gradsku toplanu u Kruševcu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Levica Srbije postavlja pitanja Gradskoj upravi Kruševac i Gradonačelnici Jasmini Palurović, zašto svesno uništavate gradsko preduzeće Toplana Kruševac i za kog investitora, starnog ili domaćeg, spremate teren i po kojoj ceni? Poučeni iskustvom u radu gospodina Azdejkovića kroz njegovo bitisanje u svim vlastima proteklih 20 godina u gradu na raznim odgovornim funkcijama, pitanje je da li se kruševačka gradska Toplana sprema za prodaju i privatizaciju, sličnu privatizaciji Župe, Trajala i ostalih kruševačkih preduzeća u vreme gradonačelnikovanja Dragana Azdejkovića?

foto: Printscreen

Ko će snositi odgovornost za ovakvo stanje u toku najvećih hladnoća u Kruševcu kada građani Kruševca moraju da se dogrevaju ako uopšte i imaju kako i sa čim? Ko će nadoknaditi štetu nanetu građanima koji su platili grejanje koje nemaju? Ko će im nadoknaditi zdravlje? Ko će nadoknaditi štetu koju ste svojom nesposobnošću napravili budžetu grada Kruševca? Zašto računi nisu umanjeni i novac vraćen? Zašto građanima Kruševca koji se odvaže na reklamaciju i prigovore vaši dispečari odgovaraju "biće bolje na proleće"? Kakav je to bezobrazluk da svakoga dana obmanjujete javnost i građane identičnim pričama o kvarovima već skoro deceniju? Gde je novac koji je država donirala preduzeću? Gde je novac građana koji redovno plaćaju grejanje i van i u toku grejne sezone? Zašto su u Kruševcu hladni radijatori, hoćemo istinu?!

foto: Printscreen

Levica Srbije poziva građane da svoje nazadovoljstvo jasno i glasno iskažu što reklamacijama i traženjem umanjenog računa za grejanje, tako i pravno tužbama ali i na ulici gde ćemo zahtevati ostavku direktora toplane Dragana Azdejkovića, kao i odgovornost za štetu koju godinama nanosi ovom preduzeću koje je naše, odnosno, vlasništvo građana Kruševca.

Levica Srbije poziva direktora Toplane, Dragana Azdejkovića da momentalno podnese ostavku na funkciju koju obavlja zbog nesposobnosti, urušavanja pomenutog preduzeća i prevare građana Kruševca, a da Gradska uprava Kruševac po hitnom postupku reši problem grejanja u Kruševcu i kazni odgovorne za ovaj sramni višegodišnji javašluk! Takođe, napominjemo da nikakva prodaja gradskih preduzeća više ne dolazi u obzir i da će sve privatizacije u gradu u proteklih 19 godina biti revidirane onog trenutka kad Levica Srbije preuzme vlast u Gradu."

foto: Printscreen

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.