NE DAVIMO BEOGRAD POZIVA GRAĐANE: Dočekajmo Lokalni front koji je PEŠICE krenuo iz Kraljeva ka prestonici
Foto: Promo

PODRŠKA

NE DAVIMO BEOGRAD POZIVA GRAĐANE: Dočekajmo Lokalni front koji je PEŠICE krenuo iz Kraljeva ka prestonici

Ovo je poziv i Beogradu i drugim mestima Srbije da se probude i da iz okupiranih, prerastu u pobunjene gradove

Objavljeno:

Grupa okupljena u udruženju građana „Lokalni front“ želi da ukaže na nešto što ne da sme ponovi u političkom životu Srbije, a građanska inicijativa Ne davimo Beograd uputila je građanima Srbije javni poziv da podrže ovu grupu građana:

Inicijativa Ne davimo Beograd poziva građane da se pridruže ili iskažu svoju podršku Lokalnom frontu u razgovoru, na jednom od punktova koje ćemo organizovati na njihovoj poslednjoj deonici puta od Kraljeva do Beograda.

Ne pristajući na činjenicu da u našoj zemlji političko delovanje može biti razlog za gubitak života i nasilje, a da je građanima ostavljeno jedino pokoravanje, iskazujući veliku ličnu hrabrost i upornost, Lokalni front je u znak protesta odlučio da na protest 16. januara u Beogradu, krene pešice iz Kraljeva.

Ovo je poziv i Beogradu i drugim mestima Srbije da se probude i da iz okupiranih, prerastu u pobunjene gradove.

Građani i građanke se mogu pridružiti u toku poslednje deonice ili na nekom od punktova koje ćemo organizovati iskazati svoju podršku u razgovoru sa ekipom Lokalnog fronta. Lokacije punktova su:

- Petlovo brdo - Borići

- Vidikovac (kod OMV-a)

- Cerak Vinogradi

- Ada Ciganlija

- BIGZ

Pored pridruživanja koloni, građani ovaj poduhvat mogu podržati tako što će obavetiti komšije i prijatelje koji žive u neposrednoj blizini prolaska kolone, pozivanjem prijatelja preko društvenih mreža i širenjem vesti o ovom događaju, a finansijsku pomoć za troškove puta biće moguće ostaviti na punktovima. Tačno vreme prolaska kolone biće naknadno objavljivano, a sve vesti sa puta možete pratiti na stranici Lokalnog fronta ili na FB događaju dočeka.

Podsetimo, desetoro pristalica se juče, 12. januara, simbolično uputilo peške ka Beogradu kako bi podržalo protest koji će se odigrati u Beogradu 16. januara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.