NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora? Zavisi od mnogo faktora
Potpredsednik Vlade Srbije, Nebojša Stefanović, Foto: Marina Lopičić

RAZLOŽIO PROBLEMATIKU

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora? Zavisi od mnogo faktora

Dodaje da opozicija možda želi da se vrati Jeremić ne bi li dokusurio ono što je počeo i predao sve, kao što su počeli sa granicama na Jarinju i Brnjaku

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da poruke u kojima treba da se promeni vlast bez izbora su loše za demokratiju jedne zemlje, za društvo jedne zemlje i dodao da eventualno održavanje vanrednih izbora zavisi od puno faktora.

Stefanović je na TV Pink kazao da Srpska napredna stranka hoće da razgovara i o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora, ali da se tada pobuni opozicija kojoj izbori nisu cilj.

- Kada god počnemo razgovore o izborima i kada ih ponudimo i kažemo da smo spremni za izbore - oni kažu mi nećemo izbore. Pitate se u čemu je poenta, šta treba da uradite, da neće možda da Vučić odstupi i kaže Đilasu, evo ti sada budi predsednik, premijer, šta hoćeš - kaže Stefanović.

Dodaje da opozicija možda želi da se vrati Jeremić ne bi li dokusurio ono što je počeo i predao sve, kao što su počeli sa granicama na Jarinju i Brnjaku, Borko Stefanović da piše te propise, a Đilas da se vrati u svoj biznis ne bi li zaradio još koju milijardu.

- Ne znam šta treba da bude. Neko ko poželi da menja stvari i da ima tolike milione ljudi na svim onim skupovima, valjda taj treba da se raduje izborima, izbori su prilika da se to pokaže - navodi ministar.

Dodaje da na izborima u Lučanima se to i nije baš pokazalo, kao i da nisu prošli slavno i objašnjava da kada dobijete devet odsto na izborima, a neko drugi 70 odsto, onda to pokazuje da stvari u narodu nisu baš onakve kakve vi hoćete da ih predstavite.

Bonus video

RADOST NA BADNJI DAN! Princeza Katarina podelila paketiće bolesnoj deci u Tiršovoj

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.