NOVOPAZARSKI KRALJ HEROINA LJAJIĆ! Šešelj izdao NOVU knjigu, RASIM PORUČUJE: Ako mi se nešto desi, kriv je on!
Šešelj izdao NOVU knjigu, ministar tvrdi: CRTAJU MI METU NA ČELU!, Foto: Beta Milan Obradovic, Beta Milos Miskov, Printscreen Twitter

burne reakcije

NOVOPAZARSKI KRALJ HEROINA LJAJIĆ! Šešelj izdao NOVU knjigu, RASIM PORUČUJE: Ako mi se nešto desi, kriv je on!

Nova knjiga Vojislava Šešelja jednako je šokantna kao i ostale

Objavljeno:
Milica Božinović
Milka Radović

Glavna tema oko koje se danas vode žučne rasprave među korisnicima društvenih mreža, tiče se nove knige lidera radikala Vojislava Šešelja.

Naime, kako je Šešelj potvrdio za naš portal, juče je izašla njegova nova knjiga pod nazivom "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić", a u izdavaštvu Društva za proizvodnju, izdavačku delatnost, trgovinu i usluge VELIKA SRBIJA DOO.

S obzirom da je Vojislav Šešelj jutros operisan u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, on nije mogao da kaže ništa više vezano za novu knjigu.

- Knjiga je izašla juče, a ja sam danas operisan i ne mogu trenutno da komentarišem knjigu - rekao nam je lider SRS.

Ekipa našeg portala kontaktorala je i ministra trgovine, turzima i telekomunikacija Rasima Ljajića, koji je za "Espreso" rekao da, ako postoji pravna država, na ovu situaciju i objavljenu knjigu, javni tužilac mora da reaguje.

foto: Beta / Miloš Miškov

- Dakle, ili ja treba da idem u zatvor za ono za šta me Šešelj optužuje, ili on da ide u zatvor za iznošenje lažnih informacija. Treće opcije tu nema. Posle ovog ništa više ne sme i ne bi trebalo da ostane po istom. Ovo je besomučna kampanja koja traje nekoliko meseci. Ja se osećam ugroženim, jer ovo više nema nikakve veze ni s politikom, ni s političkom borbom. Meni se crta meta na čelo, ja pokušavam da se kriminalizujem, ja koji nikad u životu nisam ni saobraćajni prekršaj u životu napravio. Ako mi se nešto desi, dva čoveka će biti odgovorna, Zukorlić i Šešelj. Ne postoji treći. U knjizi će sigurno biti ono što je Šešelj govorio u Skupštini, i ono što je Zukorlić godinama objavljivao, nema šta drugo da bude, jasno je kao dan da je ovo crtanje mete na čelo. Čekam da javni tužilac reaguje, neću da dozvolim da od ovoga pravim političku parodiju. Ovo je ozbiljna stvar.

O čemu se zapravo radi u knjizi "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić"?

Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta, prokomentarisala je novu knjigu lidera SRS Vojislava Šešelja, i rekla za "Espreso" da se radi o velikom broju dokumenata koja potvrđuju naslov knjige.

Vjerica Radeta i Vojislav Šešelj
Vjerica Radeta i Vojislav Šešelj foto: Marina Lopičić

- Tu su razne objave sa portala iz Sandžaka, sve dokaz do dokaza. Od toga kako je nastradao njegov brat koji se bavio drogom, do toga koji kamioni se puštaju preko granice, koje kontroliše Rasim Ljajić, sve je vezano za naslov knjige. Sve priče postoje odavno, godinama unazad i mislim da to svako zna, a predsednik je to prvi put rekao u skupštini, izneo kao poslaničko pitanje i došao do niza verodostojnih dokaza i to je bilo na primer u oktobru. Od tada smo mi redovno govorili o tome i na Skupštini iznosili neke nove dokaze i onda je on paralelno sa tim pripremao knjigu - rekla je Radeta.

BONUS VIDEO: Intervju sa Aleksandrom Vučićem drugi deo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.