ALBANCIMA NE BIH DAO NI PEDALJ ZEMLJE, ALI... Kusturica ovako vidi REŠENJE KOSOVSKOG PITANJA!
Čovek s rešenjem: Emir Kusturica, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

pogodite koje

ALBANCIMA NE BIH DAO NI PEDALJ ZEMLJE, ALI... Kusturica ovako vidi REŠENJE KOSOVSKOG PITANJA!

Ja mislim da je pravo rešenje ono što je u Južnoj Americi odredio predsednik Urugvaja Muhika – rešenje je u traženju rešenja

Objavljeno:

"Mora da se odvoji moja lična ideja i politika. Ja im ne bih dao ni pedalj, kao što sam rekao to je najveća pljačka u 20. veku, ali pošto mi imamo mnogo motiva koji nas vraćaju u budućnost, imamo mnogo motiva da verujemo da je Kosovo bila civilizacijska tačka, što možemo da detektujemo preko iskopina", kaže reditelj Emir Kusturica.

- Pošto to nije naše zašto nam ga otimaju? Ako gubimo postrojenja, struju koju smo mi proizvodili. Ja mislim da je pravo rešenje ono što je u Južnoj Americi odredio predsednik Urugvaja Muhika – rešenje je u traženju rešenja. Mi imamo situaciju gde oni imaju lične karte, granice, carine, taj posao je odavno obavljen, ali postoji i Rezolucija 1244 i nada da vlast neće priznati Kosovo i dati im stolicu u UN - ispričao je Kusturica u emisiji Pressing.

BONUS VIDEO:

PRONAĐENI DELOVI TELA U KANALU! JEZIV PRIZOR U SMEDEREVU: Na istom mestu pre dva dana isplivao trup muškarca! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.