U BONDSTILU JE PLANIRANO UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA, TAMO SE GUBI GLAVA! Lavrov otkrio mračne tajne baze na Kosovu
Rekao je sve što misli - Sergej Lavrov, Foto: EPA

ŠTA JE SAD OVO?

U BONDSTILU JE PLANIRANO UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA, TAMO SE GUBI GLAVA! Lavrov otkrio mračne tajne baze na Kosovu

Strašne stvari su izrečene...

Objavljeno:

Dolaze mnogobrojna svedočanstva da je potpuno nejasno čime se bave Amerikanci u Bondstilu, poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u Beogradu i time izrekao ono o čemu se na Kosovu govori upola glasa i zbog čega se, kažu upućeni, tamo čak i gubi glava.

Svoju vojnu bazu Amerikanci su sakrili gvozdenom zavesom. Unutra ulaze samo odabrani, kontrola je rigorozna, a mnogobrojni navodi da je Bondstil centar iz kog se narkotici distribuiraju po celoj Evropi, da se tamo obučavaju teroristi, regrutuju špijuni i ubice… nikad nisu argumentovano demantovani.

Lavrov je o Bondstilu govorio objašnjavajući ulogu Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu.

– U istom regionu, na teritoriji Srbije, na Kosovu, na osnovu odluke UN stvorena je američka baza Bondstil. Dolaze mnogobrojna svedočanstva da nije jasno čime se tamo bave naše američke kolege. Kao odgovor na te sumnje, oni nisu pozvali nikog da dođe u posetu – naveo je Lavrov, naglašavajući da su u niški kompleks pozvani predstavnici svih onih koji sumnjaju da je reč o humanitarnom centru i da se predstavnik SAD na licu mesta uverio u pravo stanje stvari.

Bivši obaveštajac srpske policije i učesnik rata na KiM Slavko Nikić kaže da je Bondstil od početka leglo kriminala u koje niko ne sme da zaviri i da je sigurno tamo isplanirana i likvidacija Olivera Ivanovića.

– Ta američka baza obučava teroriste, iz nje se trguje narkoticima, nekada i organima. Imam lična saznanja o tome. Preko Bondstila se švercuju narkotici tako što se dočekuju krijumčari iz pravca Turske, Bugarske, Makedonije i Albanije i preuzimaju se tovari koji se dalje transportuju na zapad. Nemam dilemu da iz tog zla dolazi nalog za ubistvo Ivanovića s obzirom na regrutni centar koji tamo postoji i obučava specijalce – otkriva Nikić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.