TUŽILAC DEMANTOVAO NAVODE O UBISTVU IVANOVIĆA: Informacije su stigle od portala, a ne od strane službe!
Kosovski tužilac Sulja Hodža reagovao je u kratkom roku na navode prištinskih medija da je proširena istraga o ubistvu Olivera Ivanovića, Foto: Filip Plavčić

demantovan nastavak istrage

TUŽILAC DEMANTOVAO NAVODE O UBISTVU IVANOVIĆA: Informacije su stigle od portala, a ne od strane službe!

RTK na albanskom jeziku je preneo da je kosovsko Specijalno tužilaštvo proširilo istragu o ubistvu Ivanovića posle informacija koje su, navodno, dobijene od jedne strane obaveštajne agencije

Objavljeno: 04.01.2019. 21:10h

Kosovski tužilac Sulja Hodža reagovao je u kratkom roku na navode prištinskih medija da je proširena istraga o ubistvu Olivera Ivanovića i demantovao i tu tvrdnju, kao i tvrđu da su to učinili na osnovu izveštaja neke strane službe.

Demantovani natpisi da se istraga o ubistvu nastavlja
Demantovani natpisi da se istraga o ubistvu nastavljafoto: Fonet

Hodža je u izjavi za Insajder demantovao navode pojedinih medija da je Specijalno tužilaštvo Kosova donelo odluku o proširenju istrage ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića na osnovu izveštaja jedne strane službe. On je, međutim, potvrdio da je tužilaštvo dobilo određene informacije, ali ne od neke službe, kako su preneli mediji, već od portala arbresh.info.

„Tačno je da smo dobili informacije, radim sa istraživačima na proveri. Tužilaštvo još nije donelo odluku o proširenju istrage, jer za sada nemamo dovoljno dokaza”, rekao je Hodža za Insajder.

 

RTK na albanskom jeziku je preneo da je kosovsko Specijalno tužilaštvo proširilo istragu o ubistvu Ivanovića posle informacija koje su, navodno, dobijene od jedne strane obaveštajne agencije. Kako je prenela ta TV, Hodža je rekao da su od te agencije dobijeni izvestaj i slike koje će biti deo predmeta istrage ubistva Ivanovića.

U izveštaju koji je dobijen od arbresh.info tvrdi se da je grupa koja je ubila Ivanovića sastojala od pet osoba i da su one, kako se navodi, „dovedene u vezu sa Voždovačkim klanom i angažovane su od srpske tajne službe”, navodi se u tekstu RTK.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media