POSLE USTAŠA, ALBANACA SADA I ISLAMISTI HOĆE MOJU GLAVU! Vulin odgovorio na JEZIVE pretnje
Pretnje dobija svakog dana, a ovo je novina da dobija sa islamističkih sajtova, Foto: Beta/Jovo Mamula

oglasio se

POSLE USTAŠA, ALBANACA SADA I ISLAMISTI HOĆE MOJU GLAVU! Vulin odgovorio na JEZIVE pretnje

Ministar Vulin je ponovio da tu jednostavnu istinu da je Naser Orić ratni zločinac, kriminalac i lažov neće prestati da govori i da će je govoriti uvek

Objavljeno: 11:43h

Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promenići ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt, jer je to činjenica", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin upitan da prokomentariše pretnje smrću koje su mu upućene sa portala idbalkan.blogger.ba.

Ministar Vulin je ponovio da tu jednostavnu istinu da je Naser Orić ratni zločinac, kriminalac i lažov neće prestati da govori i da će je govoriti uvek.

Pretnje smrću Aleksandru Vulinu
Pretnje smrću Aleksandru Vulinu foto: Printscreen

"Pretnje ja dobijam svakog dana, a ovo je novina da dobijam sa islamističkih sajtova. Obično sam ih dobijao sa ustaških sajtova, vrlo često sa šiptarskih sajtova, a prilično često, mogu da kažem i svakog dana, i od raznih ovdašnjih državljana Srbije koji smatraju da moje političko delovanje treba završiti tako što će mi se se "skinuti glava"", rekao je ministar Vulin dodajući da se čovek vremenom navikne na to i da on živi normalan život i govori istinu.

Prema njegovim rečima, istina ume nekada i da zaboli i nekada da bude prilično optrećujuća.

"Kao što znate, meni je zabranjen ulazak u Hrvatsku, zato što sam rekao vrlo jednostavnu istinu o Jasenovcu, o ustaškom pokretu u Hrvatskoj. Šiptari se vrlo retko ohrabre da mi dopuste da budem na prostoru Kosova i Metohije, a evo sad bi i islamisti Nasera Orića takođe da mi "skinu glavu". Takav je posao, takav je žuvot, ja sam na to spreman i ne mislim da je to ništa značajno, važno i veliko i nisam se do sada ni oglašavao o tome. O Naseru Oriću ću uvek svedočiti da je on krvolok, ubica, ratni zločinac", istakao je ministar Vulin dodajući da se njegov život, kao ni život njegove porodice neće zbog toga promenti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.