HARADINAJ SAD MOLI SRBE DA MU POMOGNU: Otkrio nove detalje o UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA
Svaki dan ima drugi stav, Foto: Beta

preokret

HARADINAJ SAD MOLI SRBE DA MU POMOGNU: Otkrio nove detalje o UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA

Ja sam ih molio da to urade, zato što smatram da imaju veliku obavezu prema ljudima koje predstavljaju

Objavljeno:

Premijer tzv.Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da predstavnici Srpske liste budu prisutni u Skupštini kada se bude glasalo o budžetu.

On sada smatra da odluka o budžetu mora da se donese mutlietnički jer se odnosi i na opštine u kojima žive Srbi, pa se samim tim odnosi i na finasiranje projekata koji su od značaja i za njih.

- Veoma je važno da budu tu kada se bude glasalo o budžetu. Ja sam ih molio da to urade, zato što smatram da imaju veliku obavezu prema ljudima koje predstavljaju. Ako su već izabrani, onda moraju da budu tu, da glasaju za budžet . Neću da raskidam koaliciju sa njima, ali bolje je za njih, za budućnost, da glasaju za budžet - kazao je Haradinaj.

Na pitanje dokle je stigla istraga o ubistvu Olivera Ivanovića, Haradinaj je kazao da je posvećen otkrivanju istine, ali da se boji da se odgovori na pitanje ko ga je ubio ne nalaze na Kosovu:

- Mi smo spremni i mi radimo na otkrivanju istine. Ali, teško je dati konkretan odogovor o počiniteljima, zato što je slučaj mnogo komplikovan, a odgovori se možda i ne nalaze na Kosovu. Ne mogu reći gde treba da tražimo odgovore, zato što se situacija stalno menja. Zato ne bih da nagađam, ali mogu da kažem da sam zainteresovan da se istina otkrije i razgovaraćemo sa svakim ko može da nam pruži bilo kakve odgovore koji bi krivxce doveli pred lice pravde - kazao je Haradinaj.

BONUS VIDEO:

BOŽIĆNI PRAZNIČNI POKLON U KURIRU: Osveštani medaljoni i ikonice Presvete Bogorodice u zlatotisku! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Telegrafi.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.