ĐILAS DEMANTOVAO VUČIĆA: Kada sam ja bio gradonačelnik, honorari za izvođače su bili višestruko manji!
Dragan Đilas i Aleksandar Vučić, Foto: Zoran Jevtić, preentscreen/youtube

demant

ĐILAS DEMANTOVAO VUČIĆA: Kada sam ja bio gradonačelnik, honorari za izvođače su bili višestruko manji!

Oglasio se Dragan Đilas i negirao Vučićeve tvrdnje

Objavljeno:

Povodom tvrdnji Aleksandra Vučića da su se „honorari za izvođače na novogodišnjem koncertu u Beogradu plaćali mnogo više u Đilasovo vreme“, jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas ocenio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke i u novoj godini nastavlja sa bezočnim laganjem javnosti.

„Kada sam ja bio gradonačelnik Beograda, honorari za izvođače na novogodišnjem dočeku bili su višestruko niži no što su danas. I što je važnije, nisu plaćani iz budžeta grada, odnosno od novca građana, već su te troškove pokrivali sponzori. Grad je snosio samo tehničke troškove koncerta, kao što su bina, rasveta i ozvučenje“, ističe Đilas.

Đilas je naveo još jednu novogodišnju tradiciju koja pravi jasnu razliku između njegovog i Vučićevog vremena: ko i kada dariva provorođenu bebu.

„Gradonačelnik Beograda je tradicionalno uručivao poklon za prvorođenu bebu, ali to nije činio u ponoć, već sutradan – kada se mama odmori od porođaja i naspava. I to sam radio u prisustvu oba roditelja. Pa valjda je logično da dete, uz majku, vidi najpre otac, jer je ipak on malo zaslužniji za njegovo rođenje od gradonačelnika ili predsednika države“, zaključuje Đilas.

Bonus video

Emisija Kratki espreso- novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.