DRAMATIČNO UPOZORENJE KADRIJA VESELJIJA: Ozbiljna poruka za Srbiju na početku 2019!
Kadri Veselji, broj 3 na Kosovu, Foto: Beta / Armenija Zajmi Besevic

opako

DRAMATIČNO UPOZORENJE KADRIJA VESELJIJA: Ozbiljna poruka za Srbiju na početku 2019!

On je apelovao da "svi govore jednim glasom o poslednjoj fazi pregovora sa Srbijom, i da sve partije moraju da se suoče sa Srbijom

Objavljeno:

Predsednik Skupštine tzv. Kosova i lider Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji pozvao je sve partije u južnoj srpskoj pokrajini da se "bave Srbijom, a ne jedni drugima".

On je apelovao da "svi govore jednim glasom o poslednjoj fazi pregovora sa Srbijom, i da sve partije moraju da se suoče sa Srbijom.

- Svi treba da znaju da i pozicija i opozicija imaju institucionalnu odgovornost prema građanima i državi. Svi bi trebalo da preuzmu odgovornost. Bežanje od odgovornosti je neodgovorno. Zloupotreba istine i manipulacija zbog rejtinga biće kažnjeni, upravo iz ovog razloga. Svi moramo da prezmemo odgovornost. Činjenica je da je preko puta nas u ovom procesu Srbija. Dakle, ne treba da se borimo jedni protiv drugih. Politički spektar trebalo bi da je ujedinjen kad su u pitanju nacionalni interesi, jer svaka druga akcija je akcija protiv interesa Kosva - rekao je Veselji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kosova.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.