VESELJI BACIO PROKLETSTVO NA SRBIJU: Ovakve reči jednog političara se NIKAD NISU ČULE!
Kadri Veselji, Foto: Beta / Armenija Zajmi Besevic

STRAŠNE REČI

VESELJI BACIO PROKLETSTVO NA SRBIJU: Ovakve reči jednog političara se NIKAD NISU ČULE!

Rekao je da će Srbiju stići kletva dece, braće i sestara, majki i očeva onih koji su nestali

Objavljeno:

Kadri Veselji, predsednik Skupštine Kosova, danas je položio vence ispred obeliska nestalim osobama, u pratnji porodica nestalih.

Veselji je tom prilikom naglasio da se još uvek ne zna šta se dogodilo sa brojnim osobama koje su nestale tokom rata na Kosovu pre 19 godina.

Rekao je i da će Srbiju stići kletva dece, braće i sestara, majki i očeva onih koji su nestali.

Predsednik Skupštine rekao je i da je već jasno da je Kosovo potpuno nezavisna država, i da očekuje da će kroz dijalog sa Beogradom i Srbija to na kraju priznati.

- Ponosni smo na našu prošlost i neće nas ništa zaustaviti u našem razvoju. Imamo jake partnere, SAD i zapadne zemlje. Kao država i kao institucija, nećemo biti zaustavljeni. Porodice moraju biti jake i ponosne. Imaju pravo da budu nezadovoljni, ali znamo da je Srbija izazvala veliku štetu Kosovu i za to mora da plati - izjavio je Veselji.

On je održao i prijem u Skupštini za porodice nestalih i obećao im da će u dijalogu sa Beogradom ova tema imati prioritet.

Veselji je rekao da smatra da je Srbija odgovorna da zaleči rane porodicama koje već dve decenije ne znaju šta se dogodilo sa njihovim najbližima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegrafi.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.