DA OSTANETE PROFESIONALNI! DA OPRAVDATE USPEH I DA SE I DALJE RAZVIJATE: Ovo su želje političara ESPRESU!
Političari su nam poželeli uspeh i u narednoj godini, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Zorana Jevtić, Marina Lopičić

ČESTITKE Stigle sA SVIH STRANA

DA OSTANETE PROFESIONALNI! DA OPRAVDATE USPEH I DA SE I DALJE RAZVIJATE: Ovo su želje političara ESPRESU!

Političari su nam poželeli da i dalje budemo uspešni

Objavljeno:

Godina iza nas, 2018. bila je izuzetno uspešna za Espreso.co.rs. Postigli smo neverovatne uspehe, podigli svoju čitanost za 80 odsto, zadobili poverenje mnogih čitalaca, ostvarili i održali odličnu saradnju sa političarima, poslanicima, glumcima, umetnicima, sportistima..

Tim povodom našoj redakciji su stigle razne čestitke.

Nela Kuburović

Redakciji Espresa i čitaocima želim uspešnu Novu godinu na ličnom i profesionalnom planu.

foto: Filip Plavčić

Sanda Rašković Ivić

- Čestitam Espresu Novu godinu sa željom da njegovi novinari ostanu i dalje profesionalni, iako znam da je to u ovim "vunenim vremenima" teško. Celoj novinarskoj ekipi i čitaocima želim zdravlje, ličnu sreću, želim im da sačuvaju svoje snove koji nas sve čine mladim duhom. Samo tako možemo da dočekamo bolje prizore života koje od srca želim svima.

foto: Beta

Boško Obradović

- Čitaocima Espresa želim sve najbolje za nastupajuće praznike. Želim svim roditeljima da se u sledećoj godini promeni Zakon o finansijskoj podršci porodici i da majke imaju veće naknade. Želim svim penzionerima da im država vrati ono što im je smanjenjem penzija oteto. Želim svim Srbima na КiM da vlast prestane da trguje njihovim životima. Svim građanima želim da u novoj godini imamo Srbiju bez nasilja, slobodne medije, fer izborne uslove i ekonomsku stabilnost.

foto: Espreso

Maja Gazdić

U savremenom društvu u kome su tačne i pravovremene informacije ključan resurs želim vam da istrajete u tome i ostanete nosioci važnih informacija u cilju unapređenja kvaliteta informisanosti i vrednosti demokratskog društva. Želim vam da i u narednim godinama sa istom energijom i posvešćenošću opravdate uspeh najažurnijeg i najčitanijeg portala u zemlji.

foto: Espreso

Zoran Živković

Redakciji Espresa želim da budete i dalje uspešni, da se i dalje razvijate i da vam situacija u Srbiji i u regionu omogući da emitujete više lepih nego ružnih vesti.

foto: Beta/ Miloš Miškov

Vojislav Šešelj

Želim vašoj redakciji srećnu Novu godinu i sve najbolje.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.