NAJLEPŠE SRPSKE POSLANICE KITILE JELKU SA ESPRESOM U SKUPŠTINI: Imaju JAKU PORUKU za Srbiju i jeziva predviđanja
Poslanice srpskog parlamenta pomogle su nam da okitimo jelku, Foto: Stefan Kojić, Profimedia

I DEDA MRAZ BI NAM POZAVIDEO

NAJLEPŠE SRPSKE POSLANICE KITILE JELKU SA ESPRESOM U SKUPŠTINI: Imaju JAKU PORUKU za Srbiju i jeziva predviđanja

Srpske poslanice predvidele su šta nas čeka u 2019. godini

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Nova godina bez jelke nije Nova godina, rekli bi mnogi, zato je Espreso odlučio da novogodišnju jelku okiti u Skupštini Srbije sa četiri dame - poslanice!

Poslanice Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije pomoglesu nam da okitimo jelku u holu Skupštine Srbije i da pošaljemo jake poruke građanima za Novu 2019. godinu.

Bilo je svega, ozbiljnosti, igranja sa ukrasima, osmeha, ali i sitnih čarki i prozivki, baš onako kakva je i izgledala politička scena Srbije u 2018. godini.

Potpredsednica Srpske napredne stranke i poslanica u srpskom parlamentu Marija Obradović, smatra da je Srbiji najbitnija stabilnost, političku i ekonomsku. Pogledajte kakvu je poruku poslala građanima Srbije:

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Katarina Rakić je građanima Srbije poželela pre svega zdravlja i posla, a šta je još poželela i čije reči je citirala pogledajte u videu:

Narodna poslanica SPS Snežana Paunović kaže da je u Novoj 2019. godini najvažnije da se posvetimo deci i da od njih napravimo dobre ljude, pogledajte šta je još poslanica poručila Srbiji:

Poslanica iz redova SPS Stefana Miladinović želi da u 2019. godini vidi što više novih ideja, a šta je još poželela građanima Srbije pogledajte u videu:

Pogledajte kako je izgledalo kićenje novogodišnje jelke u Skupštini Srbije:

1 / 8 Foto: Stefan Kojić

Pogledajte kako je to izgledalo na videu:

Bonus video pogledajte novogodišnji intervju Ivice Dačića za Espreso:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.