ZAHVALAN SAM ŠTO SAM DOBIO DRUGU ŠANSU DA ŽIVIM! Funkcioner SPS za Espreso otkrio ko mu je SPASIO ŽIVOT
Đorđe Milićević nakon saobraćajne nesreće, Foto: SPS, Patak online

ISPOVEST ĐORĐA MILIĆEVIĆA IZ BOLNICE

ZAHVALAN SAM ŠTO SAM DOBIO DRUGU ŠANSU DA ŽIVIM! Funkcioner SPS za Espreso otkrio ko mu je SPASIO ŽIVOT

Đorđe Milićević po prvi put progovorio o saobraćajnoj nesreći...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Godinu koja je za nama obeležila je saobraćajna nesreća posle koje sr grčevito za život borio šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević.

Zahvaljujući izvanrednoj fizičkoj kondiciji, Milićević je uspeo da prebrodi najteže bitke i dane, ali još uvek se oporavlja u jednoj beogradskoj klinici, odakle za Espreso prvi put nakon nesreće govori o svemu.

Đorđe, ispičajte nam kako je došlo do udesa?

- Moram da napomenem da od 2008. godine kada sam dobio prvi poslanički mandat putujem zarad posla skoro svaki dan na relaciji Valjevo-Beograd. Naša zasedanja u Skupštini Srbije čiji sam potpredsednik i gde sam predsednik Poslaničke grupe SPS umeju da traju i po 14 sati. Morate priznati da i sama pomisao na sve te sate govori mnogo.

Čega se poslednjeg sećate?

- Gospođe koja se zausavila na putu, kada sam stopirao za pomoć. Zahvalan sam joj za to i praktično ona mi je na neki način spasila život, takođe! Odmah je reagovala i pozvala pomoć.

Kako se sada osećate?

- Oporavljam se. Svaki dan sam se bolje i bolje. Zahvalan sam jer sam dobio drugu šansu za život i 02. novembar ću slaviti i obeležavati simbolično do kraja života.

Čija podržka Vam najviše znači?

- Pored porodice, supruge Vesne, brata Gage, ćerke i roditelja, na koje sam jako ponosan. Podrška mi stiže sa svih strana, kako od partijskih drugarica i drugova, tako i od svih ljudi sa kojima sam imao priliku sa se susretnem u životu- prijatelja, parlamentarnih kolega ... Svi su mi dali neizmernu podršku, kako meni, tako i mojoj porodici i beskrajno sam im zahvalan na tome.

Kada ćemo Vas ponovo videti za skupštinskom govornicom?

- Politika je moj način života- verujem da će to biti jako brzo!

Đorđe Milićević za Skupštinskom govornicom
Đorđe Milićević za Skupštinskom govornicom foto: Fonet

Vaša poruka za Novu godinu?

- Želim svim građanima Srbije da u novu 2019. godinu uđu sa optimizmom i novom energijom kao i snagom da se nose sa poteškoćama koje ih zadese u životu. Takođe, želim da uputim poruku optimizma jer moramo uprkos svim teškoćama i izazovima da krnemo odgovornije, mudrije i spremnije u godinu koja nam dolazi jer samo na taj način možemo ući sa novim mogućnostima i potencijalima! Porodica je stub života i nju negujte i održavajte jer će vam život sa takvom podrškom biti lakši i bezbrižniji!

Bonus video - pogledajte novogodišnji intervju Ivice Dačića za Espreso:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.