ĐURIĆEV SMEH, NEZNANJE BEBE BALAŠEVIĆ, PRAŽNJENJE CREVA OMEROVIĆA: Ovi blamovi političara obeležili su 2018. godinu
Ovi blamovi političara obeležili su godinu iza nas, Foto: Profimedia, Printscreen, Ilustracija/Espreso.co.rs

šta reći?

ĐURIĆEV SMEH, NEZNANJE BEBE BALAŠEVIĆ, PRAŽNJENJE CREVA OMEROVIĆA: Ovi blamovi političara obeležili su 2018. godinu

Godina iza nas je bila prilično turbulentna, ali i puna blamova

Objavljeno:
Milka Radović

Godina iza nas bila je prilično turbulentna kada su u pitanju politička dešavanja, ali, mora se priznati, bilo je i smeha, izazvanog naravno raznim biserima političara. Istakli su se smeh direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, neznanje Bebe Balašević, zbunjivanje tokom čitanja poslanika Cvijetina Vilotića, "pražnjenje creva" Meha Omerovića, uzjahivanje kamile uz himnu "Bože pravde" Dragana Markovića Palme...

Marko Đurić prasnuo u smeh kada je govorio o stanju na Kosmetu

Marko Đurić, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, "zapalio" je društvene mreže kada je objavljen snimak njegovog gostovanja u emisiji "Slobodno srpski", gde je govorio o stanju na Kosmetu i usled emisije prasnuo u smeh.

Na snimku, za koji Đurić tvrdi da je napravljen pre tri godine, on tvrdi da će se "ove godine (2015.) u Kosovskoj Mitrovici roditi 100 beba više nego prošle". Ovaj snimak isplivao je u septembru 2018.

A kako je to izgledalo pogledajte u snimku:

Beba Balašević o Iliji Garašaninu

Ćerka čuvenog kantautora Đorđa Balaševića i narodna poslanica u Skupštini Srbije sa liste DS-a Beba Balašević, poprilično se obrukala jer je u emisiji "Kontravizija" koju vodi i uređuje Lav Pajkić napala, verovali ili ne Iliju Garašanina (1812 - 1874) što je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića kupio PKB?

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

Poslanik Cvjetin Vilotić se zbunio dok je čitao tekst

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini RS, Cvjetin Vilotić, postao je hit na društvenim mrežama, nakon što se, kako je sam u jednom trenutku zbunio I to dok je čitao tekst pred kolegama zastupnicima u Skupštini Srpske.

- U ovom slučaju Ministarstvo trgovine i turizma treba da ima jasno preciz… - počeo je sa čitanjem, nakon čega je kazao:”Malo sam se zbunio”.

Snimak je završio na “Fejsbuku i za 18 sati pogledan je čak 52 hiljade puta, dok ga je na svoj profil podelilo 446 osoba.

Dragan Marković Palma uzjahao kamilu uz zvuke "Bože pravde"

Delegacija Jagodine bila je u Egiptu. Uveče je za njih priređena večera u pustinji, u veoma lepom ambijentu, ukrašenom zastavama Srbije i Egipta. Na predlog domaćina, Marković je tom prilikom uzjahao kamilu, uz zvuke srpske himne. Palma i čitava srpska delegacija bili su obučeni u tradicionalnu egipatsku nošnju. Video koji je prikazivao pravu sliku ovog događaja ubrzo je skinut.

foto: Fonet

Meho Omerović i "pražnjenje creva"

Bivši poslanik u Skupštini Srbije Meho Omerović, na vrlo specifičan način pokušao je da objasni kako se našao u situaciji da bude optužen za krađu kozmetike na aerodromu u Frankfurtu. Međutim, ovim svojim izjavama Omerović se prilično izblamirao.

On je rekao da je još na polasku iz Beograda za Frankfurt, odakle je trebalo da nastavi za Brisel, osetio stomačne probleme, zbog kojih je "čak išao u taolet", a da je u toaletu shvatio da je poneo parfem.

- Međutim, kod gejta 25 i 26 primećujem male fri šopove i akciju od 30 odsto sniženja na parfeme. Uzimam u ruku parfem i tri "loreal" karmina. Odjednom, međutim, doživljavam jak, stravičan, snažan i neizdrživ bol u stomaku, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčim se i osećam kako creva počinju da mi se prazne. Uspaničnim se i izbezumim se. Tražim strelice za toalet. Istrčavam napolje i ulazim u toalet. Posle 15 minuta u wc-u shvatam da mi je parfem u ruci - rekao je tada Omerović.

Bonus video:

Irena Vujović o promenama u SNS i odnosu sa Aleksandrom Vučićem


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.