KAKAV PREOKRET, TAČI TRAŽI UKIDANJE TAKSI SRBIJI!!! Ovo je uvod u politički RAT NA KOSOVU!
Nema izbora: Hašim Tači, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

na potezu je haradinaj

KAKAV PREOKRET, TAČI TRAŽI UKIDANJE TAKSI SRBIJI!!! Ovo je uvod u politički RAT NA KOSOVU!

Ako nam Amerika i Evropska unija kažu da moramo imati razumevanja za dijalog i da u okviru toga moramo pristati na neke ustupke

Objavljeno:

Savetnik predsednika tzv. Kosova Hašima Tačija, Bekim Čolaku, izjavio je da su takse koje su uvedene Srbije odlična stvar, ali su neodržive.

Čolaku tvrdi da su Sjedinjene države i Evropska unija tražile da Kosovo ukine takse Srbiji, te da se uskoro može očekivati njjihovo ukidanje, barem na neki kraći period.

On je u jednoj televizijskoj emisiji rekao da Zapad smatra da nije potrebno biti samo spreman za dijalog, već da očekuje i neke konkretne akcije od Prištine. Jedna od njih bi trebala da bude ukidanje taksi, protiv kojih je međunarodna zajednica veoma oštro reagovala.

- Ako nam Amerika i Evropska unija kažu da moramo imati razumevanja za dijalog i da u okviru toga moramo pristati na neke ustupke, onda verujem da treba razmisliti o postupnom ukidanju taksi, da bi nakon dva, tri meseca videli u kom pravcu se kreće dijalog - rekao je Tačijev savetnik i dodao:

- Uvođenje taksi je bila dobra i vrlo opravdana ideja. Ali, sada je potrebno preispitati njene efekte. Srbija je konačno shvatila da je Kosovo nezavisno i suvereno, tako da može donositi nezavisne odluke - rekao je Čolaku, a kosovski mediji smatraju da je kroz njegova usta govorio sam Tači, jer se savetnikovi stavovi poklapaju sa onima koje u neformalnijim razgovorima iznosi i sam predsednik.

BONUS VIDEO:

KURIR NA LICU MESTA! TRAGEDIJA KOD VRTIĆA NA KOŠUTNJAKU: Muškarac se ubio LOVAČKOM PUŠKOM u automobilu

(Espreso.co.rs/Kosovaonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.