ALBANAC BRUTALNO ISMEJAO HARADINAJA I TAČIJA: Ovome se SMEJE celo KOSOVO
Vickast tip: Lufti Haziri, Foto: Printscreen

auuu, šta im je rekao

ALBANAC BRUTALNO ISMEJAO HARADINAJA I TAČIJA: Ovome se SMEJE celo KOSOVO

Haradinajeva vlada obmanjuje javnost da ima pregovarački tim jer su Amerikanci stavili do znanja da je samo Tači bitan u razgovorima sa Beogradom

Objavljeno:

Drugi čovek najveće kosovske opozicione partije Demokratske lige Kosova, Lufti Haziri, sprdao se na račun pregovaračkog tima Hašima Tačija.

On je tokom gostovanja na jednoj lokalnoj televiziji kazao da Fatmir Limaj i Špend Ahmeti nisu deo tima nego predsednikova tehnička pomoć - "štampaće mu dokumente", rekao je Haziri.

- Ta dvojica, Limaj i Ahmeti, ima da upoznaju ovoga, Tačija, sa novim selima i nose mu pisma, prave neku statistiku, crtaju mape na stolu, ali neće učestvovati u razgovorima - kazao je Haziri.

Kako kaže, Haradinajeva vlada, ali i do juče opoziciona Socijal-demokratska partija, samo obmanjuju javnost da imaju pregovarački tim jer su Amerikanci i Evropska unija jasno stavili do znanja da je samo Tači bitan u razgovorima sa Beogradom.

Haziri je potvrdio da DLK neće učestvovati u dijalogu sa Beogradom sve dok pregovarački tim ne dobije "legitimitet i podršku naroda nakon novih izbora".

BONUS VIDEO:

PUTNIK IZ AUTOBUSA: Nemoćni ste pred prizorom devojčice koja jauče i doziva pomoć (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kosovaonline.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.