Vulinova Gorjana dobila konkurenciju: Zbog ovog govora smeje mu se cela Srbija! (VIDEO)

ŠTA JE S MOZGOM?

Vulinova Gorjana dobila konkurenciju: Zbog ovog govora smeje mu se cela Srbija! (VIDEO)

- Pored toga... aaa... isključivo... aaaaa... se okrećemo... a... znatno... ooo... i radu... aaa... okrećemo se i mladima! - prozborio je poslanik partije Aleksandra Vulina, Ivan Jezdić, i odmah postao viral na internetu
Objavljeno: 17:35h

Nakon prilično neuspelog pokušaja poslanice partije Aleksendra Vulina, Gorjane Marinković, da objasni šta su tabloidi, na scenu stupa još jedan član Pokreta socijalista, mister Ivan Jezdić. Čekaj, da li je moguće? Vulinova poslanica objašnjava šta su tabloidi u Srbiji! (VIDEO) Ovaj naočiti političar pokušavao je da sklopi jednu prosto proširenu rečenicu, ali mu to nikako nije polazilo za rukom.

Printscreen/You tube/Dnevna Doza Srbije na Fejsbuku
- Pored toga...aaa...isključivo...aaaaa...se okrećemo...a...znatno...ooo...i radu..aaa...okrećemo se i mladima! (???)- poentirao je u svom govoru Ivan, prilikom gostovanja na televiziji. Bilo je i gutanja knedle, malo mešanja padeža, a s mladih u Srbiji skočio je na NATO bombardovanje. - Aaaaaa - čuo se Jezdićev urlik, pa po koja reč, pa opet presek. Zbog ovoga postao je hit na internetu. Da li vi razumete šta je čovek hteo da kaže? Mi nismo uspeli da shvatimo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.