ĆERKA NAŠEG POZNATOG POLITIČARA JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Prepoznajete li te crte lica?
Verujemo da mnogi neće ostati ravnodušni na činjenicu da je njegova  najstarija ćerka Jana Hart Jovanović izrasla u pravu lepoticu, Foto: Printscreen Instagram

tatina lepotica

ĆERKA NAŠEG POZNATOG POLITIČARA JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Prepoznajete li te crte lica?

Čedomir Jovanović očito ima razloga da bude ponosan na svoju najstariju ćerku

Objavljeno:

Naš poznati političar Čedomir Jovanović na političkoj sceni je skoro tri decenije, a za to vreme se oženio Jelenom sa kojom danas u srećnom braku i ima četvoro dece.

Obožavan i hvaljen od strane ženskog roda, kritikovan od strane svojih političkih protivnika na sva usta od samih početaka, pa sve do danas.

Čedi mogu da ospore njegovo političko opredeljenje ili da kritikuju negove stavove ili mišljenje, da ga vređaju i da ga vole i ne vole, ali baš niko ne osporava da je stvorio porodicu na koju svi mogu da se ugledaju.

Čedomir i Jelena Jovanović
Čedomir i Jelena Jovanović foto: Vladimir Sporčić

Verujemo da mnogi neće ostati ravnodušni na činjenicu da je njegova najstarija ćerka Jana Hart Jovanović izrasla u pravu lepoticu, što dokazuju fotografije sa Instagrama na kojima pohađa časove baleta, a gde se jasno vidi da neverovatno liči na oca.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Čedomir Jovanović očito ima razloga da bude ponosan na svoju najstariju ćerku Janu, jer je i ranije postavljao fotografije prelepe Jane Hart na svom Instagram profilu sa časpova baleta.

Jana Hart Jovanovičć, najstarija ćerka Čedomira Jovanovića
Jana Hart Jovanovičć, najstarija ćerka Čedomira Jovanovića foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.