REAKCIJE POSLE PODIZANJA SPOMENIKA TITU SU POTPUNO NEOČEKIVANE: Jedan snimak OTKRIVA SVE! (VIDEO)
Vratio se u "svoj grad", Foto: Printscreen

maršal u podgorici

REAKCIJE POSLE PODIZANJA SPOMENIKA TITU SU POTPUNO NEOČEKIVANE: Jedan snimak OTKRIVA SVE! (VIDEO)

U prisustvu više stotina građana, koji su nosili slike s Titovim likom, otkriven je spomenik državniku čije je Podgorica nosila ime u periodu od 1946. do 1992. godine (Titograd)

Objavljeno:

Spomenik doživotnom predsedniku Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ) Josipu Brozu Titu otkriven je na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, u danu kada se obležava Dan oslobođenja Podgorice.

Uz intoniranje himni „Oj svijetla majska zoro“ i „Hej Sloveni“, spomenik su svečano otkrili gradonačelnik crnogorske prestonice Ivan Vuković i državni ministar odbrane Predrag Bošković.

U prisustvu više stotina građana, koji su nosili slike s Titovim likom, otkriven je spomenik državniku čije je Podgorica nosila ime u periodu od 1946. do 1992. godine (Titograd).

Vuković je podsetio kako su na taj dan 1944. godine okupator Podgorice i domaći kolaboracionisti konačno položili oružje.

Video sa ovog događaja šeruje se na društvenim mrežama, uz najrazličitije komentare.

"Svaka čast komšije, hvala na divnom gestu", Ma, bravo moji Crnogorci, volim vas", "Živelo bratstvo i jedinstvo, živela Jugoslavija", "Veliki respekt"... Samo su neki od komentara podrške.

Naravno našlo se i onih koji su ovaj događaj videli malo drugačije: "Shvatili Crnogorci da im Milo maglu prodaje pa uskrsnuše Maršala i spomenik otkriše", "Mora da su im pozajmili Užičani"...

Šta vi mislite o ovome, da li vam se dopada ili smatrate da je to bespotrebno?

BONUS VIDEO:

PRAVI DOMAĆIN! VELJKO RAŽNATOVIĆ TRADICIONALNO DOČEKUJE GOSTE: A tek da vidite kako je verenica Bogdana došla na slavu buduće svekrve Cece! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.