LIDERI OPOZICIJE ŽIVI SAHRANJENI! Naslovna strana zbog koje je poludeo Tviter (FOTO)
Lideri opozicije, ilustracija, Foto: Beta / Milan Obradović

NIJE UMESNO

LIDERI OPOZICIJE ŽIVI SAHRANJENI! Naslovna strana zbog koje je poludeo Tviter (FOTO)

Na osnovu toga što oni više nisu aktivni u politici, nastala je crno-bela fotografija, ali je mnogima to bilo neumesno

Objavljeno:

Nakon što je u listu "Politika" izašla slika na kojoj se vide lideri opozicije, Tviter je počeo da "gori". Cela problematika je u tome što su Saša Janković iz "Pokreta slobodnih građana" i Sašu Radulović iz pokreta "Dosta je bilo" predstavili u crno-beloj varijanti.

- Sramotna i prostačka slika sa naslovne @PolitikaJavlja Drage "kolege" niko nije umro. Izlazak iz politike nije smrt Ni za vas Verujte, napisao je ogorčeni Tviteraš.

Podsećamo, svi članovi predsedništva stranke "Dosta je bilo" (DJB), predsednik Saša Radulović, zamenica predsednika Miroslava Milenović, potpredsednik Dušan Pavlović, potpredsednica Jasmina Nikolić i potpredsednik Aleksandar Stevanović ranije su podneli ostavku.

- Ostavka je lični čin preuzimanja odgovornosti zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima. U skladu sa Statutom DJB, novi izbori će biti organizovani u roku od 60 dana, naveli su ranije u saopštenju.

Takođe, predsednik Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381 Saša Janković saopštio je pre dva dana da podnosi ostavku na ove pozicije i da se povlači iz aktivnog političkog života.

Na osnovu toga što oni više nisu aktivni u politici, nastala je crno-bela fotografija, ali je mnogima to bilo neumesno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.