MI STOJIMO POSTOJANO: Ivica Dačić na čudan način najavio kongres SPS-a i VELIKE PROMENE! (VIDEO)
Da SPS prati trendove dokazuje i to da će na Kongresu prvi put biti live stream, Foto: Facebook

jubilej

MI STOJIMO POSTOJANO: Ivica Dačić na čudan način najavio kongres SPS-a i VELIKE PROMENE! (VIDEO)

Ivica Dačić pozvao je sve članove SPS-a da se aktivno uključe u pripremu desetog jubilarnog Kongresa

Objavljeno: 20:42h

Predsednik socijalističke partije Srbije Ivica Dačić na društvenim mrežama najavio je deseti Kongres stranke SPS pod parolom - "Mi stojimo postojano" !

Da SPS prati trendove dokazuje i to da će na Kongresu prvi put biti live stream koji će ljudi moći da prate preko naših stranica na društvenim mrežama.

Ivica Dačić pozvao je sve članove SPS-a da se aktivno uključe u pripremu desetog jubilarnog Kongresa, a u samu akciju SPS-a koja je počela na društvenim mrežama uključili su se i stari i mladi iz odbora SPS-a iz čak 24 grada širom Srbije, što dokazuje da se time čitava infrastruktura podigla na noge.

- Iza nas je 28 godina teškog rada. Istorija Srbije je na neki način istorija Socijalističke partije Srbije. Naši prethodnici komunisti i njihovi prethodnici sa početka 20. veka su prošli veoma težak period i dali odlučujuću i ključni doprinos za oslobođenje naše zemlje. Tako da i danas kada se Srbija bori za svoju budućnost mi imamo veoma jasnu poruku - Mi stojimo postojano! - rekao je Dačić u najvanom spotu povodom jubilarnog desetog Kongresa Socijalističke partije Srbije.

Podsetimo, Kongres SPS biće održan 22.12.2018. a na njemu biće izabran novi predsednik stranke (Ivica Dačić, jedini kandidat) kao i novi vrh stranke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.