TRAMPOV SAVETNIK ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Srbija i Kosovo da postignu sporazum ŠTO PRE!
Hitno potreban sporazum Srbije i Kosova, Foto: photomaster

Traži se DOGOVOR

TRAMPOV SAVETNIK ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Srbija i Kosovo da postignu sporazum ŠTO PRE!

Šef slovenačke diplomatije naveo je da je američkog zvaničnika zanimao stav Slovenije o pregovorima Srbije i Kosova oko granice, na šta je Cerar rekao da dve zemlje treba da postignu sveobuhvatan sporazum da bi jednom zauvek rešili otvorena pitanja, prenosi agencija STA

Objavljeno:

Savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, Džon Bolton, razgovarao je sa slovenačkim ministrom spoljnih poslova Mirom Cerarom o potrebi da Srbija i Kosovo što pre postignu sporazum.

- Kao NATO saveznici razgovarali smo o zajedničkim ekonomskim i bezbednosnim interesima uEvropi i potrebi da Srbija i Kosovo postignu sporazum što je pre moguće - napisao je Bolton na Tviteru.

Šef slovenačke diplomatije naveo je da je američkog zvaničnika zanimao stav Slovenije o pregovorima Srbije i Kosova oko granice, na šta je Cerar rekao da - dve zemlje treba da postignu sveobuhvatan sporazum da bi jednom zauvek rešili otvorena pitanja, prenosi agencija STA.

Cerar je naveo da mu je Bolton rekao da su SAD suočene sa izvesnom dilemom, jer ih - neki žele tamo, a drugi manje, pa zato tragaju za izbalansiranim pristupom što nije lako postići, prenosi slovenačka agencija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.