Ovaj čovek će naslediti Batu Gašića na mestu ministra odbrane?

Član je MENSE

Ovaj čovek će naslediti Batu Gašića na mestu ministra odbrane?

Profesionalno iskustvo je stekao na rukovodećim pozicijama u oblasti finansijskog i izvršnog menadžmenta u domaćim i međunarodnim kompanijama
Objavljeno: 12:04h

Novi ministar odbrane, umesto smenjenog Bratislava Gašića, će biti dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu odbrane Zoran Đorđević. Rogozin o ministru Hrvatu: Kotromanoviću jezik landara kao kravata! Ovu informaciju je objavio portal "N1", ali su to nezvanična njihova saznanja. Zoran Đorđević je rođen je u Beogradu 11. februara 1970. godine. Master je ekonomskih nauka – oblast: Međunarodno bankarstvo i finansije, zajednički program na engleskom jeziku Univerziteta Panteion, Atina Grčka - Fakulteta za društvene i političke nauke i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, Beograd. Vučić smenjuje Gašića do kraja nedelje, ali neće birati novog Đorđević je završio školu nacionalne odbrane – Visoke studije bezbednosti i odbrane. Završava doktorske studije i u fazi je prijave doktorske disertacije iz oblasti ekonomskih nauka, usmeren na finansijsku kontrolu, upravljanje, izveštavanje i reviziju na Univerzitetu Privredna akademija iz Novog Sada.

Zoran Đorđević je profesionalno iskustvo stekao na rukovodećim pozicijama u oblasti finansijskog i izvršnog menadžmenta u domaćim i međunarodnim kompanijama (Comtrade, Kabel-X, itd). Usmeren je na međunarodne finansije i bankarstvo, finansijsku kontrolu i upravljanje, finansijsko izveštavanje i reviziju. Objavio je više radova u vodećim domaćim i stranim naučnim i stručnim časopisima iz oblasti ekonomije i finansija.
Đorđević je predsednik je Političkog saveta za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije i Nacionalni direktor za naoružanje. Stekao je više uglednih profesionalnih sertifikata, između ostalog dobitnik je i nagrade "Mihailo Petrović Alas“ iz oblasti matematike. Đorđević je član Mense u Srbiji. Govori engleski i ruski jezik, oženjen je i ima dvoje dece. (Espreso.co.rs / Izvor: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.