UDRUŽENJE BALKANAC NUDI POMOĆ DRŽAVI U VEZI POGLAVLJA 27: Očistićemo sve, samo nam obezbedite materijal za rad
Foto: Espreso

kapa dole

UDRUŽENJE BALKANAC NUDI POMOĆ DRŽAVI U VEZI POGLAVLJA 27: Očistićemo sve, samo nam obezbedite materijal za rad

Naglašavaju da je zajedničko stupanje u akciju, osnov za napredak kojem se teži

Objavljeno:

Organizacija Balkanac koja okuplja mlade iz regiona, koji šalju poruke mira i jedinstva, saradnje i tolerancije, još jednom su pokazali da su zajedničke akcije i aktivizam ključ uspeha.

Naime, Nemanja Cvetković, osnivač i predsednik Udruženja, naglasio je da je vreme preći sa okruglih stolova, na rad na terenu.

Mladi okupljeni u udruženju Balkanac, još jednom su smislili originalnu i pre svega korisnu ideju, te predložili da udruženje "Balkanac" besplatno odradi sva čišćenja, a da je samo potrebno da im se obezbede rukavice, kese i potreban materijal za rad!

Naglašavaju da je zajedničko stupanje u akciju, osnov za napredak kojem se teži.

Ovim povodom, Cvetković je u razgovoru za Espreso.co.rs rekao da organizacija želi besplatno da čisti i pomogne državi oko poglavlja 27. u vezi ekologije.

- Naš stav je da treba konkretno krenuti prvenstveno kroz društveni aktivizam rasčistiti i očistiti zagadjena mesta, bilo da su to deponije, reke i tako dalje. Tako skrenuti pažnju da mladi kroz volonterizam pokreću i čuvaju svoju zemlju i rade na njenom poboljšanju. Onda kroz edukaciju koja treba biti drugi stadijum objasniti ljudima koliko je to štetno za okolinu, hranu, a kasnije i za naše zdravlje. Imamo jednu Srbiju, pokažimo da je volimo na jedan poseban način.

Podsetimo, Međunarodnu organizaciju mladih Balkanac proslavio je film "Zar nije bolje ovako" koji je prikazivan širom regiona.

BONUS VIDEO: Dragan Marković Palma o 2018. i aktuelnim političkim temama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.