GDE SI, BRE, MLAĐO? Vučić pozdravio KOBRU koji ga čuva, a onda otkrio šta ga je specijalac pitao pre 6 meseci
Predsednik Vučić je u Trsteniku na otvaranju fabrike, Foto: Printscreen/Pink

otvaranje fabrike

GDE SI, BRE, MLAĐO? Vučić pozdravio KOBRU koji ga čuva, a onda otkrio šta ga je specijalac pitao pre 6 meseci

Vučić je ispričao detalje o svojoj pratnji

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanom otvaranju fabrike u Trsteniku, gde će biti zaposleno 1.000 radnika, otkrio je da je u njegovoj pratnji i jedan njihov sugrađanin, na šta je dobio veliki aplauz, a potom ispričao zanimljivost tipičnu za Srbiju, a i celi region.

- Imam nešto da vam kažem. Imam jednog momka koji me službeno prati, on je iz "Kobri", specijalac iz Trstenika. Gde si, Mlađo? Eno ga, maše - rekao je predsednik kada su ga građani pozdravili ogromnim aplauzom.

- Kaže on meni jedno pre šest meseci: Šefe, kakvi izbori su na pomolu? Ma, kakvi izbori, bre, Mlađo?! Sad smo završili ove beogradske. Pusti izbore, predsednički bili pre godinu dana. O kakvim izborima pričaš? Pa, pitaju me, kaže narod u Trsteniku, krenuli putevi da se asfaltiraju, to nikad nema, osim kad su izbori - ispričao je Vučić, i poručio da fabrike, pa ni onu koja je danas otvorena u Trsteniku, ne otvara zbog izbora, već je to normalan deo njegovog posla.

- Tako ćemo da radimo ulice, puteve, i u Trsteniku, Aleksandrovcu, Brusu, Chićevcu, Varvarinu... i verujem da ćete biti zadovoljni i da ćete videti neuporedivo veći trud, angažman i napredak vaših mesta - rekao je Vučić. Dodao je da će Trstenik imati veće prihode od otvaranja nove fabrike, koje će moći da ulaže u škole, obdaništa...

Bonus video:

Irena Vujović o promenama u SNS i odnosu sa Aleksandrom Vučićem

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.